wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marax

Cytat: abkasia w 11 Sty 2009, 10:01:32
kasiad znalazlam wlansie tego stprzedace i u niego bedziemy kupowac, albo kolor chili, albo jeszcze sie zastanawiam nad tym zielonym, ale z kolekcji 2009..tylko jego nigdzie nie mozna jeszcze na zywo zobaczyc..tylko w katalogach... a jak bede zbyt dlugo czekala, to sprzedadza sie te z 2008 roku... no i jestem w kropce... :crazy: :crazy: :crazy:

Dodany tekst: 11 Sty 2009, 10:05:39

a taki zielony mi chodzi...
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25
chili sprzedaje tez inny sprzedawca ten sam zestaw za 1399 przeslal mi fotki niekatalogowe na meila chili jak chcesz to podaj mi meila to ci przesle

abkasia

maraxela chili to ja widzialam w sklepie, wiec wiem jak wyglada, nota bene, jest zupelnie inny niz ten co pokazuja na necie :) ale dzieki, a mi chodzi o ten zielony z 2009...
no i jak chce caly zestaw z fotelikiem samochodowym, wiec cena jest ok 2000 tys :)

Dodany tekst: 11 Sty 2009, 11:48:47

chociaz wlasciwie mozesz mi podac co to za sprzedawca, jesli zdecyduje sie na chili, a to moze sprawdze co to za sprzedawca..

marax

to byl ten sprzedawca mial tez chili wystawione chyba
http://www.allegro.pl/item526468267_super_oferta_nowy_quinny_speedi_sx_za_1399_zl.html
biorac pod uwage ze ten fotelik koszuje 520 zl to i tak wychodzi 1920 a nie ponad 2000 wiec moze warto kupic osobno fotelik i zestaw ??chociaz nie wiem jak wtedy wyjdzie z kosztem transportu

kasiad

abkasia my dzisiaj oglądaliśmy Quinny Speedi SX, Mutsy 4 rider i x-landera, mnie się najbardziej podoba Mutsy i Quinny Speedi SX, a mój mąż napalił się na x-landera, zastanawiam się jak go przekonać do trójkołowca, bo on cały czas powtarza, że będzie niepraktyczny   :zly: i że będę na niego narzekała  :crazy: co Was przekonało do tego wózka?  :knuje:

abkasia

kasiad moim faworytem jest i bedzie quinny buuz4 :) jest piekny, ma 4 kola, ale ja wolalam zeby mial 4 kola, tylko niestety ma kubelkowa spacerowke, a to mi wcale nie odpowiada.. :crazy: :crazy: ja chcialam taka rozkladana, wieksza.. i taka wlasnie ma speedi sx, dlatego zdecydowalam sie na ten. co do mutsy, to one niestety sa ciezkie, a ja mieszkam na 3 pietrze..

mi kobieta w sklepie mowila, ze to czy wozek jest  3 czy 4 kolowy, to tylko na poczatku daje sie odczuc, potem przyzwyczajasz sie, uczysz prowadzic i zarowno 3 jak i 4 kolowe dobrze sie prowadza.. a jak bedzie to sie okarze..

moja miloscie jest i tak buuz 4 :)i kolory jego sa piekne, i gondola w srodku w super kolorach i z fajnego materialu.. tylko niesty spacerowka jest jak dla mnie nie do przyjecia.. :crying: :crying: :crying:

Dodany tekst: 11 Sty 2009, 21:15:57

kasia, xlander jest chyba ciezszy.. jesli musisz go wnosic, to to bylby jakis argument.. ;)

Kasia

ja byłam nastawiona na 3kołowca dopóki ich nie ujrzałam

jak sobie pooglądałam to bardziej podobają mi się czterokołowce :)

może niech mąż porównuje trzykołowego do trzykołowego
lub czterokołowca do czterokołowca

bo tak to ilość kół przysłania mu oczy ;)

kasiad

Cytat: Kasia w 11 Sty 2009, 21:24:48
ja byłam nastawiona na 3kołowca dopóki ich nie ujrzałam

jak sobie pooglądałam to bardziej podobają mi się czterokołowce :)

może niech mąż porównuje trzykołowego do trzykołowego
lub czterokołowca do czterokołowca

bo tak to ilość kół przysłania mu oczy ;)

mężowi cena przysłania oczy ;D

poza tym mnie się najbardziej podoba i ja jestem zakochana w Maxi Cosi Mura 4 kolor Flamingo Slice, jest przepiękny  :thumbup: ale ja nie mam go gdzie obejrzeć, bo w żadnym sklepie go u nas nie ma  :zly: nie wiem czy nie jest ciężki, czy gondola jest wystarczająco duża, jak sie prowadzi, no nic nie wiem  :thumbdown:
a tak w ciemno to kupować nie będę  :crying:

Kasia

dragonfly

maraxela i zdecydowalas sie wreszcie na jakis wozek? ;)
kurde, dobrze ze juz mam to za soba, ale nam jakos szybko poszlo - chyba balismy sie za bardzo rozgladac, bo pewnie nic bysmy nie wybrali  :mocking: :mocking: :mocking:

abkasia

kasiad ja jak zobaczylam na zywo maxi cosi mura, to troche sie zawiodlam.. mi tez na necie bardzo sie podobal.. ale na zywo juz mniej..ma krotka spacerowke.. taka, ze glowka dziecka wystaje z niej.. i jest ciezki, quinny jest lzejszy..
xlander jest oczywiscie tanszy.. wiec  nie dziwie sie mezowi..
ale bedziesz musiala wnosic go na wysokie pietra?,

kasiad

Cytat: Kasia w 11 Sty 2009, 21:30:42
no to może 3kołowy x-lander

Kasia 3 kołowca mąż nie chce więc nie będę się upierać bo on niedługo zacznie się bać ze mną robić zakupy ;D
On chce x-landera bo to analityczny umysł i mówi, że dziecko i w takim się wychowa  :mocking:
A za mną chodzi Maxi Cosi Mura 4 :blush:
Tylko nie mam go gdzie obejrzeć  :headbang:

Dodany tekst: 11 Sty 2009, 21:38:48

Cytat: abkasia w 11 Sty 2009, 21:36:51
kasiad ja jak zobaczylam na zywo maxi cosi mura, to troche sie zawiodlam.. mi tez na necie bardzo sie podobal.. ale na zywo juz mniej..ma krotka spacerowke.. taka, ze glowka dziecka wystaje z niej.. i jest ciezki, quinny jest lzejszy..
xlander jest oczywiscie tanszy.. wiec  nie dziwie sie mezowi..
ale bedziesz musiala wnosic go na wysokie pietra?,

abkasia na 2  :crazy:

abkasia

dragonfly mojemu mezowi stokk podoba sie najbardziej.. wchodzi do sklepu z wozkami i pierwsze kroki do stokka kieruje i podziwia go ;)

kasiad

Cytat: abkasia w 11 Sty 2009, 21:39:29
dragonfly mojemu mezowi stokk podoba sie najbardziej.. wchodzi do sklepu z wozkami i pierwsze kroki do stokka kieruje i podziwia go ;)

to tak jak nasza Kasia  :mocking: :mocking:

abkasia

kasiad to jest wysoko!! mowi ci - ta waga to jedyny argument :point_lol: :point_lol: no i radze zobaczyc wozek na zywo pojezdzic nawet na sucho..no i kolory na necie a realu, to zupelnie co innego..

dragonfly

mojemu tez sie najbardziej podobal - w sumie ja mialam inny wozek na oku ale nie mialam sily lazic i sie zastanawiac - no i juz niedlugo bede mogla go sprawdzic!!!!! to jest najfajniejsze!!!!! :)

Kasia

Cytat: kasiad w 11 Sty 2009, 21:41:29

Kaia i jej mąż :)

co do wózka jestesmy zgodni :) co do ceny za jaką chcemy kupić wózek już niekoniecznie ;)

kasiad

Cytat: Kasia w 11 Sty 2009, 21:43:11

co do wózka jestesmy zgodni :) co do ceny za jaką chcemy kupić wózek już niekoniecznie ;)

a my ani co do wózka ani co do ceny nie jesteśmy zgodni ;D

dragonfly

Cytat: kasiad w 11 Sty 2009, 21:44:40
Cytat: Kasia w 11 Sty 2009, 21:43:11

a my ani co do wózka ani co do ceny nie jesteśmy zgodni ;D
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

abkasia

kasiad pojedzcie gdzies do sklepu, gdzie bedziecie mogli wszystkie te wozki poogladac, i wtedy dojdziecie do porozumienia napewno :)

kasiad

Cytat: abkasia w 11 Sty 2009, 21:49:17
kasiad pojedzcie gdzies do sklepu, gdzie bedziecie mogli wszystkie te wozki poogladac, i wtedy dojdziecie do porozumienia napewno :)

abkasia tylko u nas pomimo wielu galerii i sklepów dzieciowych jak je nazywa mój mąż  :mocking: nie ma gdzie zobaczyć tych wszystkich wózków  :crying: niby stolica województwa, sklepów mnóstwo, ale jak są już wózki do obejrzenia to takie niefirmowe, za 500-1000 zł, ciężkie, że nawet mój mąż nie da rady ich prowadzić, a tych co chcemy zobaczyć u nas nie ma  :headbang: a do Warszawy oglądać wózki przecież jeździć nie będę  :headbang:

abkasia

kasiad a moze pojedzcie jednak.. a zadni znajomi tych wozkow nie posiadaja??

kasiad

Cytat: abkasia w 11 Sty 2009, 22:01:02
kasiad a moze pojedzcie jednak.. a zadni znajomi tych wozkow nie posiadaja??

niestety nie, na razie znajomi nie dzieciowi i nie ma gdzie pooglądać ich na żywo  :crying:

Angie

kasiad chyba jednak gdzies bedziesz musiała pooglądac na zywo. Sam internet w przypadku takiego zakupu to jednak nie to samo...

A tak swoja droga to mi maxi cosi mura4 tez sie podoba. Poważnie biore go pod uwagę, ale miłością moją jest Mutsy i chyba ten kupię.

Inna sprawa że nie moge sie zdecydować cz 4 rider czy urban rider  :crazy:

Kasia

Angelosnam mutsy się podobał (urban rider) ale nie potrafilismy go składać

nwet jakis klient posiadajacy taki wózek pokazywał co i jak

:thumbdown:

marax

x lander 4 kolowy sie fajnie prowadzi x lander 3 kolowy jak dla mnie prowadzi sie bardzo ciezko- w porownaniu do speedi quinny -speedi jest duzo zwrotniejszy i lzejszy.Maxi cosi mura -zachwycilam sie dopuki nie obejrzalam spacerowki ,nie wiem jak dziecko moze w niej jezdzic zima prz temperaturach minusowych nawet z tym ich smiesznym spiworkiem.Spacerowka jest totalnie odslonieta jakby byla produkowana wylacznie na cieple dni -no i ta kieronica niedzy nogami dziecka tez do mnie nie przemowila.W sobote przez przypadek obejrzalam roan marina i jak pokolysalam tym wozkiem to sie zachwycilam -w porownianiu do poprzednich ww jest bardzo bardzo miekki zwrotny ale niestety ciezki i duzy.Dla mnie ciezar nie ma znaczenia bo nie bede go nigdzie wnosic ale nie wiem czy wejdzie mi do bagaznika samochodu (odkad nie chodze tylko siedze w domu moj samochod okupuje mlodszy braciszek i nawet nie mam jak zmiezyc wymiarow bagaznika:) dzisiaj moze wybiore sie samochodem do sklepu i zobacze czy stelaz wejdzie.Cena roana tez jest przekonujaca 1000 zl

Dodany tekst: 12 Sty 2009, 09:23:47

mi sie podoba ten model
19-sk
http://www.allegro.pl/item521168929_wozek_roan_marita_nowa_kolekcja_2008_wys_0zl.html