Prezent dla męża na 30 te urodziny

Zaczęty przez Nikkolino, 26 Lip 2024, 14:31:28

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nikkolino

Dziewczyhny jakeś pomysły? Chciałabym kupić mu coś nieszablonowego, nietypowego. Coś co da efekt wow!

Co podarować?

Deremere

Ja planuje mojemu facetowi na 30 w styczniu kupić albo duży zestaw Lego Technic (uwielbia składać lego, więc wiem, że to będzie trafiony prezent) lub zorganizuje jakiś wyjazd tylko dla naszej dwójki weekendowy syna podrzucając do którychś dziadków, żeby spędzić trochę czasu razem. Ewentualnie myśle o wykupieniu mu lotu widokowego.

Z takich bardziej materialnych pomysłów i w sumie nieco tańszych to jest na pewno bielizna sportowa https://meskarzecz.com/

Na tej stronie mają wiele fajnych modeli tak wieć jeśli nie masz dużego budżetu, możesz się zastanowić :)

didi_loczek

Cytat: Deremere w 05 Sie 2024, 11:01:33Chce rozwieść się z mężem, mamy 3 małych dzieci.
Czy może któraś mamusia wytłumaczyć mi krok po kroku jak to będzie wyglądać?!

Szukam też adwokata w Krośnie, który pokieruje mnie przez cały proces rozwodu
Wczoraj trójka dzieci i rozwód, dziś jeden syn i szuka prezentu  :sciana:  :sciana:  :sciana:

Masz schizofrenię czy rozdwojenie jaźni?

jestynka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: Deremere w 06 Sie 2024, 07:14:01Ja planuje mojemu facetowi na 30 w styczniu kupić albo duży zestaw Lego Technic (uwielbia składać lego, więc wiem, że to będzie trafiony prezent) lub zorganizuje jakiś wyjazd tylko dla naszej dwójki weekendowy syna podrzucając do którychś dziadków, żeby spędzić trochę czasu razem. Ewentualnie myśle o wykupieniu mu lotu widokowego.
ale które życie teraz opisujesz? swoje czy z jakiegoś harlequina?

konwalia

Cytat: didi_loczek w 06 Sie 2024, 10:27:08Wczoraj trójka dzieci i rozwód, dziś jeden syn i szuka prezentu  :sciana:  :sciana:  :sciana:

Masz schizofrenię czy rozdwojenie jaźni?

Może dziś prezent dla męża koleżanki lol