Wybielanie zębów Gdynia

Zaczęty przez Nikkolino, 22 Lip 2024, 07:19:01

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nikkolino

Gdzie wybrać się na wybielanie zebów w Gdyni? Gdzie polecicie się zapisać? Stosowałam wiele różnego rodzaju pasków i past, ale nie działają :(

Deremere

Ja również to zauważyłam ! Wcale nie działają a przetestowałam naprawdę wiele. Niektóre droższe, niektóre tańsze ale efekt był praktycznie zerowy. No może w przypadku jednej pasty widać było niewielką różnicę ale jak na taką cenę za jaką zapłaciłam (pamiętam,że ok 150 zł...) to jednak się nie opłacało :(
Tak więc jeśli masz możliwość i fundusze to jednak warto jest się wybrać do stomatologa. Sama zdecydowałam się na takie fachowe wybielanie zębów przed swoim ślubem. Doszłam do wniosku, ze jednak uśmiech to ważna sprawa tak więc zainwestowałam i efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zęby były bardzo białe, praktycznie bielsze o wiele odcieni ponieważ pani stomatolog dała mi do porównania odcień jaki miałam wcześniej z odcieniem jaki uzyskałam po wybielaniu.
Ja również jestem z tych samych okolic jak Ty. Tak więc mogę Ci polecić tego https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/ - w linku znajdziesz kontakt do gabinetu stomatologicznego K2 Dental w Gdyni. Z tego co się orientowałam mają tam najnowocześniejsze metody na wybielanie zębów w całym mieście.
Pozdrawiam.