I moja suknia zamówiona z katalogu już jest

Zaczęty przez jowita, 20 Lut 2008, 19:05:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ewdomaga

jowita i jak twoja suknia? gdzie obiecane zdjęcia?!! gdzie relacja ze ślubu i wesela?

jowita

Jak obiecałam tak i będzie, ale jak sama dostane zdjecia, za jakiś tydzień najprawdopodobniej. A zdjęć z drugiej przymiarki nie pokazałam, bo nie chciałam mącić sobie w głowie.

sierpniowajulka

Cytat: jowita w 07 Cze 2008, 22:38:41
Jak obiecałam tak i będzie, ale jak sama dostane zdjecia, za jakiś tydzień najprawdopodobniej. A zdjęć z drugiej przymiarki nie pokazałam, bo nie chciałam mącić sobie w głowie.
to może chociaż relacja???  ??? :flowers:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

jowita

Zdjęć z  przymiarki nie mam, więc pokarze juz efekt finalny, zrezygnowałam i z kwiatka wyglądajacego jak stara ścierka, ale i z kolorowej szarfy.

i jedno amatorskie zdjęcie

panikarola

malo widac tego co na dole, ale gora super!!!

:drunk: za zdjecie i  :flowers: :flowers: :flowers: oraz gratulacje z okazji zmiany stanu cywilnego!!!! wszystkiego najlepszego!!!!!

jowita

We wtorek idziemy wybierać zdjęcia do albumu, wiec do końca tygodnia powinniśmy je  mieć i wtedy obiecuje relacje z fotkami.

panikarola

Cytat: jowita w 08 Cze 2008, 12:28:15
We wtorek idziemy wybierać zdjęcia do albumu, wiec do końca tygodnia powinniśmy je  mieć i wtedy obiecuje relacje z fotkami.

super !!! to czekamy! brawo

jowita

Cytat: panikarola w 08 Cze 2008, 12:25:38
malo widac tego co na dole, ale gora super!!!

:drunk: za zdjecie i  :flowers: :flowers: :flowers: oraz gratulacje z okazji zmiany stanu cywilnego!!!! wszystkiego najlepszego!!!!!
]

własnie góra nie była do końca super, ale sukienkę odbierałam dopiero w piątek i już nie miałam siły chyba na więcej poprawek. Dziękuję za gratulacje i życzenia

sierpniowajulka

Przepiękny welon.... :) i że nie chciałaś się nim wcześniej chwalić...
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tachogti

Piekne to co widac na zdjeciu :D Gratulacje i  wiecznej milosci na cale zycie!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

jowita

Dziękuję dziewczyny stawiam piwka za pierwsze gratulacje na strefie.
A co do welonu to chyba coś przebąkiwałam że taki mam dlatego tez nie pasowała mi pod nim długa szarfa:)