I moja suknia zamówiona z katalogu już jest

Zaczęty przez jowita, 20 Lut 2008, 19:05:27

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jowita

I na mnie przyszła pora wyboru sukni. Sama nie wiem dlaczego tak przeciągnęłam z czasem, ale muszę podjąć decyzję do piątku bo mi panie pożniej nie obiecały że zdążą na 24 maja. I teraz moja prosba do Was. Nie potrafię znaleźć na necie sukni którą mierzyłam cosmobella BARI kolekcja 2008, pewnie jakiś numer miałą ale ja zapamiętałam tylko nazwę.
I wtóre: co sądzicie o tej sukni?, widział ją ktoś na żywo, może któraś z Was mierzyła?
No i nawet tej nie potrafię wkleić, mam nadzieję że ktoś  pomoże to AGNES 1714 2008

Lwica

jowita, poszukaj jej na ich stronie która to.

http://www.cosmobella.com/
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

jowita

Kolekcja 2 na pierwszej stronie. Tę Agnes widziałam na stronie, ale w salonie jej nie mają i chciałabym poznać opinię na temat tego jak wygląda na żywo

inkageo

Imagine there is no hate

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

inkageo

To chyba jakieś nieporozumienie, suknie Cosmobella mają numery nie nazwy, więc to może nie cosmobella?
Imagine there is no hate

Lwica

inkageo, właśnie tez tak oglądam ich katalog i patrze że mają numery tylko i to do tego zazwyczaj na przodzie jest 7  :shock:

jowita

Jeśli chodzi o Agnes to właśnie ta tórą wkleiła Inka, ten kwiat może być z przodu lub z tyłu ew. może go nie być. Nie widziałam jej jednak na żywo bo w salonie jej nie mają. Może któraś ze specjalistek sukienkowych ją widziała. A tej cosmobelli BARI nie moge nigdzie znależć to tez taka koronkowa suknia w A.

[ Dodano: 20-02-2008, 19:32 ]
Teraz głupie pytanie: a istnieje firma sposabella?  bo ja specjalistką nie jestem i tak pierwotnie zapamiętałam nazwę

Lwica

inkageo

Sposabella też jest.

[ Dodano: 20-02-2008, 19:34 ]
http://sposabella.com.pl/
Imagine there is no hate

inkageo

Znalazłam Chris Couture Bari
Imagine there is no hate

Lwica

jowita,  no to do dzieła masz stronkę  oglądaj i mów która to.  :-D

jowita

To nie jest tak że ja jej sama nie szukałam, bo szukałam i niestety Inko to nie ta. Syknia miała nietypowy wzór na koronce. Taki poprzeczny zygzak w poprzek i pomiędzy tym jeszcze takie zdobienia jak na tejpowyżej. Pod biustem jest taka tasiemka która przechodzi w ramiączka

spragnienie

co do nazwy typu bari to bym obstawiała jakąś kolekcję (może starszą) pronovias

jowita

Ja widziałam metke i była to cosmobella lub sposabella BARI był jeszcze numer ale nie sądziłam ze jej nie znajde po nazwie i nie zapamietałam.  Dziewczyny a co sądzicie o tej AGNES

spragnienie

CytujPronovias Bari 2005 Collection
I am looking for anyone who sells a Pronovias Bari dress, I have been searching for awhile and have come up short. Please, notify me if anyone has it in stock or if it can be ordered.

Thank you!

ktoś jeszcze szukał, ale z roku 2005?

jowita

A tego to nie wiem, moze i 2005 w salonie suknia była jeszcze nie mierzona, no ale ten salon niedawno zostało otwarty.

spragnienie

ale może to byc równie dobrze jeszcze inna - tylko nazwy zbieżne, vide suknia wklejona przez Inkageo

mayagaramond

Cytat: "jowita"Dziewczyny a co sądzicie o tej AGNES

Tyl jakis taki dziwny, przod jest z koronki, a z tylu kawalek tiulu przyszyli?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

jowita

no taki to wlasnie model ze ten tiul z tyłu wychodzi w tren, ja sama nie wiem czy mi sie to podoba czy nie do konca. Bo tak naprawde mam do wyboru te Agnes, Bari której nie pootrafię Wam pokazac ewentualnie suknie kroju tej Agnes całą z koronki.

zwierzatko_mojej_mamy

jowita,  mi sie bardzo podoba agnes - co do tiulu to nie wiem, bo nie widzialam ;) ale moze wygladac ciekawie ;) ona ma taki pas szeroki??
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

jowita, jeśli dobrze rozumiem to Ty nie widziałaś tej sukni agnes na żywo? Chyba bałabym się zamawiać w ciemno. Na zdjęciach wygląda ciekawie, ale zawsze najlepiej zobaczyć siebie w sukni i dopiero podejmować decyzję.

inkageo

Bez przymierzenia lepiej nie zamawiać...
Imagine there is no hate

foszek

CytujBez przymierzenia lepiej nie zamawiać..
Racja. Mi wizualnie, na zdjeciu bardziej podoba sie Agnes.