Buciki już kupione! Dorzucam zdjęcia obrączek! szukam welonu

Zaczęty przez Lwica, 19 Lut 2008, 12:30:51

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lwica

Hmmm wczoraj udało mi się kupić buciki! Prezentuje je poniżej. Teraz został mi do poszukania welon. mi się marzy mgiełka średniej długości z lekkimi kryształkami lub zdobieniami takimi migoczącymi. Jeśli macie jakieś propozycje będę wdzięczna.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

Dorotka1981, a nie masz gdzieś założonego wątku z sukienką i innymi dodatkami?

jeżeli nie to wklej może tutaj zdjęcia kiecki i siebie w kiecce

trudno doradzać welon do samych butów :)

Lwica

Kasia, hmm z kiecką jest ten problem jak juz gdzies przy przymiarkach pierwszych pisałam że nie mam foty  :cry: niestety moja ekipa sie zagapiła i zapomniała.

marcheewka, we wrocku oczywiście. nie szukałam żadnych super hiper tylko żeby były na niskim obcasie wygodne i maiały aplikacje podobną do mojej sukienki.

[ Dodano: 19-02-2008, 13:02 ]
Kasia, ale 25 marca mam próbny makijaż próbną fryzure i ostatnią przymiarkę ze wszystkim wtedy postaram się coś pstryknąć.  A welon szukam mgiełkę bez lamówek ale ze zdobieniami (mieniący się).
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

Kasia

Cytat: "Dorotka1981"pisałam że nie mam foty

a to sukienka szyta z wyobraźni czy jakaś katalogowa

bo jak katalogowa to podaj nazwę - znajdziemy ;)

Lwica

Kasia, szyta na moje zamówienie. Zła jestem że moja siostra dała ciała wtedy podczas przymiarki. A ja byłam tak przejęta że jej nie przypomniałam.

nika

ładne butki kupiłaś  :)  
jeśli chodzi o welon z kryształkami - to z wycieczek po salonach pamiętam że widziałam taki w Bellissimie i w salonie Annais Bridal ( w jednym i drugim możesz wypożyczyć) ;-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
url=http://www.slub-wesele.pl]Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Cytat: "Dorotka1981"Teraz został mi do poszukania welon. mi się marzy mgiełka średniej długości z lekkimi kryształkami lub zdobieniami takimi migoczącymi.
Taki welon mierzyłam też we Flossmannie.
Imagine there is no hate

spragnienie

potwierdzam, taki welon z kryształkami jest we Flossmannie (w budynku NOT na Piłsudskiego)
nawet nie był za drogi (widzialam go w zeszlym roku, na przymiarkach, ale nie swoich  ;-) )