Jak robią to gwiazdy!? ;-)

Zaczęty przez gdziezby, 16 Lut 2008, 22:00:42

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

zajebiste to jest - ze mozna miec 85 lat zrobic sobie wesele potanczyc na nim i jeszcze pojechac na miesiac miodowy :) a przy tym byc zakochanym - dla mnie bomba !!!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

errata

Cytat: salsa w 06 Paź 2011, 15:17:35zajebiste to jest - ze mozna miec 85 lat zrobic sobie wesele potanczyc na nim i jeszcze pojechac na miesiac miodowy  a przy tym byc zakochanym - dla mnie bomba

dla mnie też. Ale to co zrobiła swoje twarzy to już nie bardzo ;D

emcia

wrobelek0403

emcia mowisz o panu młodym? no chyba jest dobrze :knuje: , to chyba tylko taka głupia perspektywa na zdjeciu, ze wyglada jak na ramieniu :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

vobi

suegro

Pięknie.
Bardzo mi się podobają.
I super płaszczyk.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

magdalinska

podoba mi sie :) tylko ciekawe dlaczego bukietu nie ma

ishka82

piękna stylizacja :) i fajnie, że cyrku medialnego z własnego ślubu nie zrobili :)

suegro

Cytat: ishka82 w 06 Kwi 2013, 18:29:31i fajnie, że cyrku medialnego z własnego ślubu nie zrobili

Czasem to nie jest zależne od pary młodej. ;)

Józef Piłsudski

golinda

Cytat: emcia w 06 Kwi 2013, 09:56:55
tylko gdzie ten kwiatek :D

to samo pomyślałam, ale potem stwierdziłam, że arystokracja pewnie lepiej się zna

i pięknie wyglądała panna młoda
pan młody też fajnie

ishka82

Cytat: suegro w 06 Kwi 2013, 18:00:44
Czasem to nie jest zależne od pary młodej. ;)
wiem, wiem...fajnie, że im się udało :) chociaż niektórzy, to się sami proszą o ten cyrk ;D

suegro

Cytat: ishka82 w 06 Kwi 2013, 19:07:03chociaż niektórzy, to się sami proszą o ten cyrk

I robią dużo, żeby był. :)

Józef Piłsudski

callja

Cytat: emcia w 06 Kwi 2013, 10:56:55tylko gdzie ten kwiatek
No o dziwo w dobrym miejscu ;) Zresztą Pan Młody ubrany z całym dobrodziejstwem inwentarza pod tytułem "frak dzienny", a to rzadka rzecz!!
Poza ;) klaszczącymi jak u Rubika ludźmi w kościelnym tle - pełna klasa.
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

golinda

Cytat: callja w 06 Kwi 2013, 22:17:10Zresztą Pan Młody ubrany z całym dobrodziejstwem inwentarza pod tytułem "frak dzienny", a to rzadka rzecz!!

to są wyższe sfery, a nie plebs który chce wyglądać jak państwo :D

zuzia

Cytat: callja w 06 Kwi 2013, 22:17:10Poza  klaszczącymi jak u Rubika ludźmi w kościelnym tle - pełna klasa.
na to para młoda rzadko ma wpływ

callja

Cytat: golinda w 06 Kwi 2013, 22:21:19to są wyższe sfery, a nie plebs który chce wyglądać jak państwo
Hehehe, podobno frak leży dobrze dopiero w piątym pokoleniu, czyli jeszcze trochę brakuje ;) Ale Pan Młody wyglądał ok, chyba nie uwierała go jaskółka ;)

Cytat: zuzia w 06 Kwi 2013, 22:24:20na to para młoda rzadko ma wpływ
Wystarczyło księdza uprzedzić ;) Abo i gości, zwłaszcza, że ponoć byli bbbb wyselekcjonowani ;)

zuzia

Cytat: callja w 06 Kwi 2013, 22:46:20Wystarczyło księdza uprzedzić  Abo i gości, zwłaszcza, że ponoć byli bbbb wyselekcjonowani
eee tam. czepiasz się ;)

callja

Cytat: zuzia w 06 Kwi 2013, 21:47:16
eee tam. czepiasz się ;)
No :D
Tyle, że mnie klaski w kościele doprowadzają do dzikiej pasji - podobnie, jak pilotów wkurzają oklaski po lądowaniu, ulubiony greps tak zwanych "nowych Ruskich" lecących na wakacje do ciepłych krajów ;)

wrobelek0403

callja Ty purystko :D

nam ksiadz kazał pomachac do gosci po załozeniu obrączek ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Cytat: wrobelek0403 w 06 Kwi 2013, 23:03:39callja Ty purystko
Taaaaaaaak :D

Cytat: wrobelek0403 w 06 Kwi 2013, 23:03:39nam ksiadz kazał pomachac do gosci po załozeniu obrączek
Ucieszyłaś się?? ;)
Ja serio ubiłabym, albo spytała na cały głos, czy to msza, czy teleturniej?? :P
magoo kazali pocałować obrączkę, ku jej furii ;)
Cóż, wśród księży częste jest zamiłowanie do kiczu - vide aktualnie Gdańsk z całym "dworem" etc.
Dobrze, że co do "mojego" księdza byłam na 100% spokojna, ze mi takiej akcji nie odpali ;)

inkageo

Ja tam lubię wszelkie przejawy luzu i normalności w kościele :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: callja w 06 Kwi 2013, 23:08:20Ucieszyłaś się??

i w dodatku pomachałam, o zgrozo lol lol wiesz, to był taki radosny moment dla mnie, ze absolutnie mnie to nie raziło, gorzej by było gdyby mi kazał pocałowac obraczke lol lol lol lol

callja

Cytat: inkageo w 06 Kwi 2013, 23:11:56luzu i normalności w kościele
A ja w kościele chcę się skupić i wyciszyć - jak mam ochote się wyluzować, włączam TV :D

wróbel, no sama widzisz, ze jednak pewien zakres "luzu księżowskiego" już by cie jednak z deczka wkurzył ;)

Coś fajnego znalazłam:
prof. Jan Miodek (w wypowiedzi dla "Gościa Niedzielnego"): "To, co dzieje się na Mszach św. dla dzieci i młodzieży, jest kompromitacją muzyczną i literacką. Rozumiem, że szuka się form, które by zachęcały dzieci do przyjścia do kościoła, modlitwy. Jednak kiedy po strasznych gitarowych "strunobrzdękach", usłyszę organy, odczuwam ulgę. Gitary i religijne piosenki dobre są na spotkaniu oazowym albo na pielgrzymce, ale nie w kościele. Tym bardziej, że poziom tych utworów jest żenujący. Denerwuje mnie ich językowa naiwność, beznadzieja, monotonia - ciągłe "Jezu, kocham Cię", "Kocham Cię, Jezu". Nie zostawiam na nich suchej nitki. Język pieśni kościelnych, szczególnie tych dawnych, wyrabia smak literacki, prowokuje do poszukiwań, stawiania pytań. Dlatego jestem przeciwny jego uwspółcześnianiu. Zupełnie niepotrzebne jest zmienianie w kolędzie "Józef stary" na "Józef święty". Kultura to przecież ciągłość tradycji".