DJ w Warszawie

Zaczęty przez magda_s, 14 Lut 2008, 14:59:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magda_s

postanowione i zamówione - ślub i weselicho 5 lipca :-) W związku z tym mam pytanie i prośbę - czy któraś z Was może nam polecić DJa?

ze_nitka

Ja swój ślub mam za grubo ponad 2 miesiące więc mojego wodzireja jeszcze nie przeetstowałam, ale oto on: http://www.wodzirej.org.pl/
Tego samego ma tagotchi, jej zdaje się polecili znajomi.
Kamelia chyba poleca faceta który nazywa się Andrzej Piotrowski. Spotkaliśmy się z nim, bardzo miły facet, ale nie wzieliśmy go bo on promowal bardziej prywatkowy styl wesela, a my jednak chcielismy troche typowo weselnych zabaw.
My w ogóle troche nachodziliśmy sie za wodzirejem, lokal polecił nam fajnego wodzireja, z ciekawą oferta, ale zupełnie nie pasował nam mentalnie, nie mogliśmy się z nim porozumieć.  Także padło na googla ;)

magda_s

my chcielibyśmy raczej "prywatkowego" niż "zabawowo - typowo - weselnego"  :-) zaczynam go szukać dopiero dziś, bo dopiero teraz ustaliliśmy ostatecznie i na pewno termin ślubu i wesela i postanowiłam najpierw zapytac Was a później w oststeczności zdać się na googlarkę. A jakie są widełki cenowe DJa?

ze_nitka

1900  to najniższa cena z jaką się spotkałam, a w górę? ciężko powiedzieć, są tacy za 2,5 są i tacy za 3,5 tys.
To zgłoś się do kamelii, Andrzej Piotrowski to właśnie typ u którego jedyną zabawą weselna jest rzucanie welonu (ja tak go odebrałam na rozmowie )

radiowiec_wawa

Hmmmm nie da sie ukryc, ze troszke pozno zaczyna pani szukac... ale moze sie uda i tego zycze :)

kamelia04.08.2007

magda_s,

odpowiedź siedzi w mailu.

[ Dodano: 14-02-2008, 18:27 ]
mi dj Andrzej Piotrowski od razu przypadł do gustu, mojemu mężowi tez (i sie nie zawiedliśmy), rozmowa była rzeczowa, przedstawilismy mu naszą wizje wesela, która miala być nietradycyjna, czyli bez disco-polo, ich 3, bez szła dzieweczka do laseczka, bez zabaw i zbierania na wózek.
Miała byc "przezwoita" muzyka, przy której mozna sie bawić. I tak było, zgodnie z umową. Zabawy nie były potrzebne, bo ludzie i tak sami tanczyli, w czasie jedzenia szła spokojna muzyka (moja mama zamowila sobie E. Piaf). Wesela miało styl bardziej przyjęcia, bo typowego wesela nie chcielismy.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

elizapj

ja tez mam dj, w b dobrej cenie, ale oczywiscie nie moge reki dac jaki on jest poki nasze wesele sie nei odbedzie...
w kazdym razie my naszemu szykujemy play liste. nie to zebym z gory nie ufala....ale mamy ochote uslyszec ulubione kawalki, a tych jest spoojnie na 4h grania haha
wiec w zasadzie bedzi emusial tylko 'puścić'

jak Cie intersuje nieprzetestowany to pisz na priv
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

radiowiec_wawa

Cytat: "elizapj"w kazdym razie my naszemu szykujemy play liste. nie to zebym z gory nie ufala....ale mamy ochote uslyszec ulubione kawalki, a tych jest spoojnie na 4h grania haha
wiec w zasadzie bedzi emusial tylko 'puścić'

a czy w takim ukladzie wynajmowanie djeja i placenie mu, ma sens? :)

elizapj

Cytat: "radiowiec_wawa"
a czy w takim ukladzie wynajmowanie djeja i placenie mu, ma sens? :)

ma ma. bo nie bede sie zajmowala na swoim weselu awariami sprzetu etc.
a poza tym, ktoś musi wcisnąc play;)

ja jestem ze swojej decyzji zadawolona.

kamelia04.08.2007

Cytat: "radiowiec_wawa"czy w takim ukladzie wynajmowanie djeja i placenie mu, ma sens?

oczywiście, ze ma, bo nie mam ochoty siedziec przy sprzęcie, bo jako panna młoda jestem gospodynia tego interesu, poza tym lepiej jest dac liste z propozycjami utworów, zeby dj wiedział, jakiego stylu ma sie trzymac, tak zeby potem nie było nieporozumień.

Jak jestem w restauracji to tez mówię co chcę zjesć, a nie przynieście mi "coś do jedzenia"

Nie rozumiem sensu stawiania tego pytania.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

radiowiec_wawa

Cytat: "kamelia04.08.2007"
Cytat: "radiowiec_wawa"czy w takim ukladzie wynajmowanie djeja i placenie mu, ma sens?

oczywiście, ze ma, bo nie mam ochoty siedziec przy sprzęcie, bo jako panna młoda jestem gospodynia tego interesu, poza tym lepiej jest dac liste z propozycjami utworów, zeby dj wiedział, jakiego stylu ma sie trzymac, tak zeby potem nie było nieporozumień.

Jak jestem w restauracji to tez mówię co chcę zjesć, a nie przynieście mi "coś do jedzenia"

Nie rozumiem sensu stawiania tego pytania.

Kamelio, musisz otworzyc umysl.. wtedy zrozumiesz sens tego pytania :)
Czy np. fotografowi mowilas jak sie ma ustawic zeby zrobic Ci zdjecie? :)
Argument z restauracja tez wydaje sie byc nie calkiem trafiony... bo wedlug takiej zasady, nie tyle ze powinnac powiedziec co chcesz zjesc, tylko isc do kuchni i stac obok kucharza mowiac mu co i jak ma przyrzadzac :)

A poza tym, Ty mowisz o liscie piosenek jako o pokazaniu kierunku muzycznego... I to rozumiem, "moje" mlode pary tez takie listy moga przygotowywac. Natomiast kolezanka wczesniej pisala o playliscie. Czyli o zestawie zamknietym, przygotowanym od a do z, ze faktycznie trzeba tylko wcisnac play. I tego nie rozumiem. Dlatego zadalem takie pytanie. I bynajmniej nie bylo to pytanie zlosliwe, tylko tak po prostu, z ciekawosci.

elizapj

Cytat: "radiowiec_wawa"Natomiast kolezanka wczesniej pisala o playliscie. Czyli o zestawie zamknietym, przygotowanym od a do z,
zdefiniujmy slowo playlista
i zadajmy sobie pytanie czy faktycznie jest to:
a - zamkniete
b- od a do z

napisalam ze nasze ulubione kawalki zajma spokojnie ze 4 h

pytanie do Pana, skoro tak pero Pan, jakie wesele w trtwa 4h?

zasmiecamy magdzie_s watek bezsensowna dyskusja, kt jej wcale nie daje zadnych konstruktywnych wskazowek kogo wybrac...poza moze tym, by nie wybierac Pana, bo zamiast sluchac co maja do powiedzenie potencjalne klientki wdajesz sie z nimi w bezplodne dyskusje....
moja propozycja dajmy se spokoj :oops:

radiowiec_wawa

Ups.

Ok, juz nic nie mowie, nie zasmiecam watku i nie wdaje sie w bezsensowne dyskusje.

p.s.
Tak, playlista z definicji, to zamkniety zbior piosenek od a do z uszeregowany w konkretnej niezmienialnej kolejnosci.

pozdrawiam i juz nie przeszkadzam.

kamelia04.08.2007

Cytat: "radiowiec_wawa"Kamelio, musisz otworzyc umysl.. wtedy zrozumiesz sens tego pytania

o dzieki za otwarcie umysłu, ale jako doswiadczony dj, wiesz, ze wesele trwa raczej znacznie dłuzej niz 4 godz., wiec domniemywam, że druga połowa to inwencja dj'a, pod katem tego co było grane przez pierwsze 4 godz.
Co do szczegółów technicznych, to nie mowie jak maja byc podlączone kabelki i w jakiej odbleglosci ustawione kolumny, tylko co chce usłyszec (wracajac do porownan z restauracją: czyli co chce zjeść, a z fotografem: czy chce miec zdjecie na lawce czy pod drzewem).

A funkcje panstwa młodych widzę jako zabawiających gosci i bawiacych sie oraz koordynujących cały ten interes, czyli w przypadku dj'a jest to scenariusz wesela albo dłuzsza lub krotsza lista ze wskazaniem co sie chce grac (oczywiscie nie lista poszczegolnych piosenek na cala noc, bo nikt nie jest szalony)

Pozdrawiam, nie mialam intencji byc ironiczna tylko powiedziala jak widze prace dj'a.

Basia

kamelia04.08.2007, jestem dzisiaj po pierwszym spotkaniu z Dj poleconym przez Ciebie.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne! Mam nadzieje że tak będzie do końca.

Jedno tylko mnie zdziwiło, że nie spisuje umowy. Ty też nie miałaś z nim nic spisane? :?:

Chyba jedno piwko juz było za namiary, ale tak czy siak drugie też się należy!
Pzdr ;-)
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

elizapj

ktos do mnie pisal na maila w sprawie dj-a. wowczas nie maialam na niego namiaru i mialam miec 26..akuart wtedy jakos strefa znikla:( teraz sie okazalo, ze tego maila skasowalam i nie moge odpowiedziec bo nie pamietam komu:( w tym roku stuka dwadziesciadziesiec lat wiec wybaczcie;) ale osobe zainteresowana informuje, ze wizytowke z mailem i tel juz mam i moge dane przekazac, tylko nie wiem komu...;)