koki

Zaczęty przez elizapj, 06 Lut 2008, 22:13:25

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elizapj

znalazlam str z duza iloscia zdjec niskich upiec. moze sie komus cos przyda:)
nie wszystkie super widac...to jest domowa fryzjerka...wiec i fotki sa nieprof, ale koki b ladne..nieprzepracowane i niepretensjonalne
http://web.mac.com/stylesonb/StylesOnB2/Low_Styles.html

aha oczywiscie sa i inne upiecia na stronie, tu reszta http://web.mac.com/stylesonb/StylesOnB2/Photos.html
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

elizapj,  bardzo ladne... i widze nawet swoj.. :mrgreen:

salsa

elizapj, ja tez znalazłam moj:):)
super stronka!!!!!! za chwile sezon weselny i znów bedzie chodzić się czesać , więc przyda mi sie bardzo!
stawiam browarek :mrgreen:

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

spragnienie

super stronka! dzięki, że wrzuciłaś tutaj linka

elizapj

Cytat: "salsa"stawiam browarek
przeczytalam borowek.....chyba juz za dlugo przed kompem... ;-)

[ Dodano: 06-02-2008, 22:39 ]
Cytat: "abkasia"bardzo ladne... i widze nawet swoj.
ciesze sei, ze sie pobobaja...ja planowalam isc w rozpuszczonych...a teraz znowu sie zastanawiam nad kokiem po tej stronie...
a znalazlam ja szukajc krotkich wlosow w welonach dla damki...hahah

Majeczka

Mi osobiscie bardzo spodobala sie fryzurka hmmm jak to wytlumaczyc :) w srodkowym rzedzie poziom trzeci, zrozumiano mnie?? blonynka, zdjecie z profilu. Nie lubie klasycznych kokow, zle sie w nich czuje i jakos tak lyso :D
co myslicie o takiej fryzurce?? przetrwa szalenstwa weselne?? :roll:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

spragnienie

Cytat: "Majeczka"zrozumiano mnie??  

tak jest  :mrgreen:

fajna, ale nie wiem czy by większe szaleństwa przez 10h przetrwała - pewnei zależy od tego jak mocno utrwalona

salsa

Cytujprzetrwa szalenstwa weselne?? :roll:
na moich włosach cos takiego rozpada sie w momencie wyjścia od fryzjera, chciałam cos w tym stylu na studniówkę kilka lat temu (byłam wtedy fanką książek w stylu Duma i Uprzedzenie) skończyło sie na rozpuszczonych lokach i wielkim rozczarowaniu :-(
ale to zależy od włosów, mnie sie mało co trzyma, głównie  własnie te proste eleganckie koki, do których można użyc bardzo dużo wsuwek  ;-)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

elizapj

Cytat: "Majeczka"w srodkowym rzedzie poziom trzeci, zrozumiano mnie?? blonynka, zdjecie z profilu
taka fryzura nawet jak sie troche porozwala to nadal bedzie wygladaa donrze..nie jest na gladko, gdzie latwo zauwazyc wlosy poza szeregiem...

tachogti

elizapj, masz u mnie piwko!
Tego szukalam tylko nie wiedzialam jak sie za to zabrac ;D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

elizapj

Cytat: "tachogti"masz u mnie piwko
rety, ale browarowy watek sie zrobil haha

Lwica

elizapj, browarek jak nic kochana wiedziałam jaką chce fryzure zanim jeszcze było postanowione że ślub ale żeby znaleźć zdjęcie  tejże fryzury tu sie zaczynały schody. Buziolek ode mnie i dzidziolka za poprawe humoru  :lol:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

magdarynka

I ja od siebie stawiam piwko, chce niskie upiecie tylko do konca nie wiedzialam jakie, teraz mam jasniej

mika

ja miałam włosy nisko upięte i nic się nie rozpadło - gdybym sama na drugi dzień nie wyciągneła szpilek to by się trzymało i drugą dobę :mrgreen:

kathrines

Lwica

kathrines, dzięki i nawet bukiety tam są. Chociaż bukiet już zdecydowałam jaki ale waham sie tylko mięzy kolorem róż.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

dragonfly

elizapj,  super link, masz piwo u mnie dziewczyno!

elizapj

Cytat: "Dorotka1981"Buziolek ode mnie i dzidziolka za poprawe humoru
Cytat: "dragonfly_80"masz piwo
chyba zmienie tytul watku na akcja upijkamy elize... :oops:
CytujCo do różnych koczków polecam stronkę:
http://tinyvoice.spaces.live.com/photos/cns!
a ta stronak jest super zorganizowana, wszystko pod jednym adresem...swietnie..az nie wiedzialam pod jaka zakladke ja wsadzic..bo u mnie ja w katalogu bibliotecznym..ale slub rozne albo slub wszystko jeszcze nie mialam;)
dobra dobra strona to i ja piwko

Majeczka

kathrines, elizapj,  macie kolejene piweczka ;) pijcie do dna :D
Idziemy z M na wesele w maju wiec bede miala okazje sprawdzic fryzurke, tylko nie u tej samej fryzjerki co na moj slub :( ta nie moze mnie przyjac Buuuu ale moze jakos bedzie, trzymajcie kciuki
a ja tym czasem poprzegladam fryzurki od kathrines :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

emka

w istocie przydatne stronki :)

riannka

eliza, super te koczki, w swoim czasie szukałam niskich koków, nic ciekawego nie znalazłam i skończyło się na (udanej) improwizacji fryzjerki

Cytat: "Majeczka"Mi osobiscie bardzo spodobala sie fryzurka hmmm jak to wytlumaczyc :) w srodkowym rzedzie poziom trzeci, zrozumiano mnie?? blonynka, zdjecie z profilu. Nie lubie klasycznych kokow, zle sie w nich czuje i jakos tak lyso :D
co myslicie o takiej fryzurce?? przetrwa szalenstwa weselne??

piękny, bardzo mi się podoba, moje włosy idealne do takich upięć, może się skuszę na coś takiego - kilka wesel w tym roku już zapowiedzianych
z wytrzymałością myślę że wystarczy mocno utrwalić