moja sukienka

Zaczęty przez zuzia, 13 Sie 2007, 15:23:33

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

hej:)
byłam w salonie, wybierałam welon i przy okazji sfotografowałam się w swojej sukience.
Od razu zaznaczam, że nie jest to ani pierwsza przymiarka ani nic takiego - ot założona sukienka żeby wiedzieć co i jak z welonem.

i teraz mam zgryz co do butów. Nie chcę typowo ślubnych, a przy tym kolorze, o czym już pisałam w porozmawiajmy...., skórzanych białych czy ecru mieć nie mogę.

znalazłam takie jak ma sandstorm:
http://www.allegro.pl/item222817824_slub_i_inne_okazje_tylko_od_ss_biale_36_usa.html
i strasznie mi się podobają ale nie wiem czy to to.
na przebranie mam wersję od salsy - buty do tańca.

i jeszcze jedno: od razu zaznaczam wszystkim obecnym tu rurom i miotłom, że wszelkie uwagi dotyczace wagi tudzież konieczności diety a także nieumalowanego pyska i braku fryzjera (dopiero do niego jechałam) będą karane robalem! buźka

mika

Zuzia bomba!!! jaką ty masz talie w tej sukni  :shock:

mika

będąc nadal w szoku proszę o zdjęcie sukni z welonem!!!!!!!!!!!!!!

eva_luna

Zuzia, nie wiem czy tylko ja mam ten problem, ale nie widze zdjecia sukni

zuzia

Cytat: "eva_luna2"Zuzia, nie wiem czy tylko ja mam ten problem, ale nie widze zdjecia sukni

bo zmieniałam załacznik na mniejszy - żeby nie trzeba było suwać

zuzia

Cytat: "mika9983"będąc nadal w szoku proszę o zdjęcie sukni z welonem!!!!!!!!!!!!!!

zdjęć z welonem brak - były inne niż te które mi się podobały i mój dopiero w trakcie produkcji. a drugi mam w domu - odkupiłam od forumki.

salsa

niezła dupa z Ciebie Zuzia:)

mam do Ciebie pytanko: nie szkad Ci kasy na drugie buty, ktore raz zalozysz i walniesz w kąt?

ja poszłam w tych do tanca, specjalnie ich nie widac, a zreszta mnie sie one podobaja i korzystam z nich na imprezach salsowych

i zapłaciłam raz, a nie dwa razy

zastanow sie jeszcze czy to ma sens
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mika

Salsa ja jak zwykle podzielam Twoje zdanie w 100%... nie ma to jak siostry syjamskie

inkageo

Ale ładnie mieni się przy dekolcie :)
Imagine there is no hate

mika

no i jescze jedno teraz mnie na 10000000000% upewniłaś że nie powinnaś absolutnie nic zakładać na ten Tój BOSKI dekolt

zuzia

tylko, że te do tańca to jeszcze nie dotarły a ja muszę widzieć co to będzie
poza tym te białe z allegro to by znalazły zastosowanie - mam krótką kieckę, białą z czarną koronką, do której by się nadawały

asik801

Zaje...... wyglądasz!!!

sandstorm

Bardzo ładnie wyglądasz :) Pasuje do Ciebie ta suknia.

sputnik_sweetheart

Zuzia-pieknie wygladasz! Jaka waga, toż laska z Ciebie że hej! Nic na dekolt, jest piękny :)

zuzia

żeby mi tak jeszcze to serduszko na dekolcie zrobili to byłoby (chyba) super :)

kamelia04.08.2007

suknia taka, jak na zdjęciu z modelką. Ja nie przepadam za szczypaniami i fartuchami. Kudełki na dole bym obcięła, bo bedą się majtać, ktoś ci nadepnie, a poza tym zamim wyjdziesz z domu, to już bedą czarne.

Tutejsze miotły nie czepiają się do kształtów, bo proporcje masz zachowane.
legalna teoria dowodowa rozbudowała klasyfikację dowodów wg. ich wartości, znano min. dowody pełne, niepełne, półpełne, niezupełne, więcej niż półpełne, mniej niż półpełne, a także oczywiste, poważne, przekonujące, rzeczywiste, wątpliwe, podejrzane

golinda

matko! jaka straszna miotła! kobieto! twój narzeczony ucieknie spod ołtarza!

no dobra, wyżyłam się, to teraz poważnie:

suknię już widziałam i uważam, że jest bardzo ładna, extra podkreśla talię i ładnie wygląda w niej dekolt (który zresztą sam w sobie jest ładny, nie to co moje wystające obojczyki ;))

buty nie grają roli - i tak ich nie będzie widać, więc się nie przejmuj za bardzo.

salsa

Cytat: "golinda"buty nie grają roli - i tak ich nie będzie widać, więc się nie przejmuj za bardzo.

poza tym i tak sie kazdy u niej gapi na biust-nawet fotograf na ostanim weselichu:)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)