sukienka inspiracji :)

Zaczęty przez inspiracja, 02 Lut 2008, 16:22:49

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

ale szczuplutka jesteś :)

sukienka bardzo ciekawa

awygladem modelki sie nie przejmuj

jakby Twoje fotki tak wytoshopować to pewnie lepiej być wygladała od niej ;)

inspiracja

Cytat: "dagi81"... a jeśli chodzi o "płuca" to wystarczy dobry stanik, poczytaj sobie w wątku rubin o dobieraniu rozmiarów, można wielu ciekawych rzeczy się dowiedzieć  ;-)

no właśnie dzielnie przebrnęłam przez rubinowy wątek, i naprawdę w szoku jestem nie małym, bo się okazuje, ze nie najlepiej dobierałam do tej pory rozmiar aaaaaaaaaaaaaaa...! <szok>

[ Dodano: 05-02-2008, 08:53 ]
Cytat: "mika9983"o rany ta suknia w rzeczywistoście o wiele lepiej się prezentuje niż na tej modelce, boska jest :mrgreen:

:lol:  mika, jesteś Wielka hihi  :lol: ale to dobrze, ze to, jak się prezentuję w mojej Madeirze spotyka się z przychylnymi opiniami. Dziękuję Dziewczynki  :-D

maroonbug

hehe, co do "pluc" to akurat jak zobaczylam Twoje zdjecie z przodu (to zblizenie dekoltu) to mi dech zaparlo. mialam juz pisac, ze: "ale Ty masz biust dziewczyno!", ale zobaczylam marudzenie o jego braku i pomyslalam, ze napisze cos innego  :lol:  
mianowicie- bardzo dobrze dobrana suknia, bo masz w niej piekny biust i waskie biodra. znaczy dodaje tam gdzie wedlug Ciebie masz za malo i ujmuje tam gdzie sadzisz, ze masz za duzo  :mrgreen:  
konkludujac: pieknie wygladasz w tej sukni...co do koloru to chyba dobrze, ze wybralas biel, bo to ecru.zloto lepiej prezentuje sie na zdjeciu katalogowym niz w realu. ogolnie, pieknie jest  :-D

Anupka

[Wiec tak, planowo ma byc godz. 13:00, a bawimy sie w Willi Brant w Świętochłowicach.
http://willabrant.pl/[/quote]

Inspiracja, swietne miejsce! nocowalismy tam z R. z okazji koncertu Pearl Jam w Chorzowie, bo w tym ostatnim hotele byly zapchane do granic mozliwosci. Koncert wspominam fatalnie, bo zostalam, zgnieciona, zdeptana i pokopana, ale pensjonat - rewelacja! Smaczne jedzonko i super obsluga, naprawde polecam... Poza tym.. to wlasnie w Swietochlowicach dostalam od R. pierscionek zareczynowy :-D
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inspiracja

Cytat: "Anupka"(...) ale pensjonat - rewelacja! Smaczne jedzonko i super obsluga, naprawde polecam...

hehe, gdzie Was tu do Świętochłowic przywiało?  :lol:

Co się tyczy samego lokalu, to na mnie największe wrażenie zrobił aspekt wizualny i naprawdę profesjonalna obsługa. Na temat tego, jak przebiegaja tam imprezy weselne zbyt wiele nie wiem, no tylko tyle, co mary napisała. Póki co z żadną negatywną opinia się jeszcze nie spotkałam. I niech tak zostanie  :mrgreen:

[ Dodano: 05-02-2008, 18:18 ]
Cytat: "Anupka"to wlasnie w Swietochlowicach dostalam od R. pierscionek zareczynowy :-D

no proszę <brawo>, takie niepozorne Świętochłowice,a takie magiczne rzeczy się tam dzieją  :-)

aniak1211

inspiracja,
Gratuluje :!:
Przepiekna suknia  :!:

rilla

śliczna suknia! i nie wiedziałam, że takei fajne modele mają w MAdonnie:D mnie nikt nie proponował:/

a u nas 13 godzina to normalka ze śłubem:) Na pewno to będzie piękny dzień a Ty będziesz pięknie wyglądać...

i bieli powinna być super:)

wrobelek0403

inspiracja, pieknie wygladasz i niczego, wbrew Twoim twierdzeniom, Ci nie brakuje  :mrgreen:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inspiracja

Cytat: "rilla84"(...) i nie wiedziałam, że takei fajne modele mają w MAdonnie:D mnie nikt nie proponował:/

rilla, ja też sama ją jakoś namierzyłam. Mnie też nikt niczego nie zaproponował, może dlatego, że na samym wstępie wiedziałam, co (bądź w jakim stylu) chcę zmierzyć. Z miejsca wybrałam Malasię i Lornę, a Madeirę wyczaiłam w ostatnim momencie. Na wieszaku zupełnie mnie nie zachwyciła, ale to było coś z innej bajki, więc z czystej ciekawości ją wzięłam. No i co? Okazało się, że tego właśnie szukałam :)
Tak więc Dziewczynki- mierzcie, mierzcie i jeszcze x mierzcie! Nawet jeśli coś nie bardzo do Was przemawia z wieszaka, to czasem naprawdę się opłaca  :mrgreen:

rilla

inspiracja i kto by pomyslał, ze w twojej pięknej sukni pójdziesz z kimś jeszcze:D:D

Powodzenai jutroi!!!! trzymam kciuki mocno!

Chermelle

spragnienie

inspiracja trzymamy kciuki!!
:flowers:

zosia2007

inspiracja

P O W O D Z E N I A ! ! !  :flowers:

Kasia

inspiracja dzisiaj Waz dzień :)

powodzenia :)

wrobelek0403

inspiracja, wszystkiego najlepszego i połamania obcasów!!!!  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mika

Inspiracja wszystkiego dobrego

tachogti

Inspiracja - pogode masz super, slonce, a nie upal, mam nadzieje, ze reszta dzis sie tez tak pieknie uda :D wszytskiego naj naj naj :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Monika

wszystkiego dobrego! powodzenia! :D mam nadzieję, że pogoda jest ok i wszystko wyjdzie tak, jak sobie zaplanowaliście!   :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

elizapj

spragnienie

inspiracja

Dziękuję Dziewczynki za życzenia :)

coz moge powiedziec?

to naprawdę byl Najpiekniejszy Dzien mojego zycia!  jupi
wszystko udalo sie tak, jak sobie tego zapragnelismy  brawo

jeszcze do siebie nie doszlismy, bo bawilismy sie do bialego rana  lol
a w niedziele garden party do poznego wieczora
dzis pozegnalismy ostatnich przyjezdnych gosci
moze jutro uda nam sie troszke odpoczac:)

polalam za 3manie kciukow  :drunk:
a rilli podwojnie za odgrzebanie mojego zapomnianego watku    :flowers: :thx:  :drunk:

Kasia

inspiracja to teraz czekamy na relację i zdjęcia od szczęśliwej żoneczki :)

spragnienie

inspiracja :)
witaj, cieszę się, ze wszystko się udało
wrzuc choć 1 fotencję :)

panikarola

inspiracja gratulacje!!! i wszystkiego najlepszego!!!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mayagaramond

Inspiracja - wszsystkiego naj, naj najlepszego !!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"