CONFORAMA czy któraś z was tam bywa ??

Zaczęty przez misiaczek187, 22 Sty 2008, 08:34:44

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

misiaczek187

Bo miałabym pytanie i prośbę :) orientujecie się czy może oni mają katalogi ?? i czy może któraś z Was mogła by mi taki podesłać oczywiście na mój koszt :)

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

misiaczek187

Wiem,ale tam się źle ogląda,bo cen nie widać specjalnie :)

talula

Ja bywam czasem, mogę popytac o katalog, jeśli go dadzą, dam znać.

misiaczek187

No to fajnie byłabym wdzięczna mam kawałek do Warszawy prawie 300 km,a niedługo będziemy meblować mieszkanie a niektóre rzeczy są tam całkiem ciekawe ;)

Agaaa

misiaczek187, Conforama wydaje srednio co miesiac gazetki promocyjne plus raz w roku gruby katalog. Katalog 2007/2008 wyszedl jakos latem, mozna go dostac w sklepach ale tez byla dystrybucja poprzez inserty w prasie. Jak chcesz moge Ci podeslac egzemplarz ;-)

misiaczek187

Cytat: "Agaaa"misiaczek187, Conforama wydaje srednio co miesiac gazetki promocyjne plus raz w roku gruby katalog. Katalog 2007/2008 wyszedl jakos latem, mozna go dostac w sklepach ale tez byla dystrybucja poprzez inserty w prasie. Jak chcesz moge Ci podeslac egzemplarz ;-)

Byłabym bardzo wdzięczna wyślę Ci adres na priv :) Ostatnio znajomy mi mówił,że tam jest drogo i nic nie ma,a w katalogu było dużo ciekawych rzeczy ;)

Agaaa

Ok wysle Ci w poniedzialek bo dzisiaj juz nie dam rady wyskoczyc na poczte.