teraz bukiet, fryzura, welon - fryz - foty str.52

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 20 Sty 2008, 15:06:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

5czwartych

nie no to już poleciałem z grą słów za bardzo chyba: ja normalnie robię zdjęcia. nie wiem co robisz normalnie, ale zawsze możesz to zrobić :D

panikarola

aaaa!!! zasugerowalam sie Mika, sorry.

teraz to normalnie pojde obiad zjesc :D!!!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

5czwartych

Cytat: mika9983 w 14 Maj 2008, 13:51:33
Panikarola może ciążową?? 5cvzwartych robisz ciążowe?? Pani albo na golasa?? taką na pewno zrobi lol

ciążowe to takie jak ktoś jest w ciąży a drugi ktoś mu robi zdjęcie? :P

goga

5czwartych to ode mnie też  :drunk: a mnie to kiedyś sesja babciowo - wnukowa czeka  ;D ;D ;D ;D to się zgłoszę Zwierzak ja ci radzę ty se nasadź te pióra  ;D obojętnie gdzie, ale nasadź lol lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

panikarola

tak wlasnie! a potem te zdjecia wkleja sie na strefe, koniecznie w watku ciazowym, i reszta sie wzrusza!

5czwartych

to jest tylko jedna kwestia: trzeba być w widocznej ciąży :D

panikarola

wis

5czwartych, masz w galerii z przygotowań jedno boskie przecudne zdjęcie - to z jamnikiem zaglądającym na suknię przez drzwi balkonowe (czy tam tarasowe)  :P
Boskie, ubóstwiam jamniki a ta fota jest kapitalna :) Chyba jednak zostawię mojego jamniora w domu na czas przygotowań, po drodze do kościoła podrzucimy go "cioci" która będzie się nim opiekować :)

panikarola

wis

Cytat: panikarola w 14 Maj 2008, 15:09:48
wis, a mozesz linka wrzucic?

Niestety nie potrafię :(
http://www.5czwartych.com/fotografia_slubna.html wchodzisz w przygotowania i ta fotka jest 10 od końca.

panikarola

wis

Ja wszędzie jamnika wywęszę :D Mam takiego jednego rudzielca w domu, dziś kończy 7 lat  :P

5czwartych

Cytat: wis w 14 Maj 2008, 15:19:28
Ja wszędzie jamnika wywęszę :D Mam takiego jednego rudzielca w domu, dziś kończy 7 lat  :P

aaa - to we Wrocławiu, ale jamnik warszawski :)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dzięki. ja to chyba właśnie od takich fot "z tyłu sklepu" jestem :D

zwierzatko_mojej_mamy

5czwartych ale sie glupek zadziwil :D swietne :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: panikarola w 14 Maj 2008, 13:08:48
proponuje, ze jak sie nie zgodzi to jej domontujesz! i domontuj tam tez maye w boa i turbanie - koniecznie!

super pomysl! Dziekuje, ze o mnie pomyslalas  :thx: :thx: :thx: jupi jupi jupi  :drunk:
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

panikarola

sie wie! i koniecznie z ikonka stawiam piwo:  :drunk:

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

mayagaramond buehehe :D
zastanawiam sie nad tym:

www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 20 Maj 2008, 18:30:38
mayagaramond buehehe :D
zastanawiam sie nad tym:

masz moje 100% poparcie i blogoslawienstwo! A moze Do Twoich blond wlosow lepiej pasowalby kolorowy? Czy nie hcesz kolorowego?

jesli uwazasz, ze ci mieszam, to poprostu wykasuj moja czesc postu :D

zwierzatko_mojej_mamy

mayagaramond ale jak to kolorowy ? :> nic kolorowego nie mam ;)

www.annawilk.pl

jo_miekka

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 20 Maj 2008, 18:35:08
mayagaramond ale jak to kolorowy ? :> nic kolorowego nie mam ;)

ze nie bialy  :D Ale nie wiem czy sa niebiale (no oprocz czarnych,a le czarny niet). Zreszta moze to rzeczywiscie bedzie jak filip z konopi - biala suknia, a na glowie jakis neon.

bialy bedzie dobry :) :) :)

panikarola

maya, czy to jest jakas sciema, ze na tej stronce z butami te ceny sa poobnizane, czy naprawde sa poobnizane?

goga

zwierzatko_mojej_mamy no kocham cię po prostu :love: - jednak będą pióra na głowie suuuuuper, chyba wezmę urlop i przyjadę cię obejrzeć na żywca :):):)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

Cytat: panikarola w 20 Maj 2008, 18:54:33
maya, czy to jest jakas sciema, ze na tej stronce z butami te ceny sa poobnizane, czy naprawde sa poobnizane?

sa naprawde poobnizane, co juz ostrzysz sobie zabki?  ;)