teraz bukiet, fryzura, welon - fryz - foty str.52

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 20 Sty 2008, 15:06:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Cytat: "gioseppe"nie chce sie wtracac ale E. Saab jest boski w tzm co robi  
A to nie jest kobieta?
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: "inkageo"gioseppe napisał/a:   
nie chce sie wtracac ale E. Saab jest boski w tzm co robi

A to nie jest kobieta?

Nie to facet, z Libanu, zeby bylo smieszniej.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

no jestem, troche sprzatkow robilam, obejrzalam sobie hozych doktorow ;)

i pogadalam z mama - ogladalysmy zdjecia - twierdzi, ze ogromny tren ;) to jej powiedzialam, ze ide do slubu a nie do komunii ;)

mowi, zeby isc bez welonu, z kwiotkiem we lbie, kwiatki te albo piwonie tez jej sie widza i kolczyki numer 2 od mobki jej sie widza. ale pojdzie do tego naszego jubilera i popatrzy.

a ja teraz jeszcze mam inny problem, bo chce sie bardziej zabunkrowac do kosciola - ale to chyba w gre wchodzi jedynie szal... a i to srednio widze ...
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

No jak szal to rzeczywiście welon odpada..
Imagine there is no hate

salsa

Cytuja ja teraz jeszcze mam inny problem, bo chce sie bardziej zabunkrowac do kosciola - ale to chyba w gre wchodzi jedynie szal... a i to srednio widze ...
szal moze byc ok, ale trzeba bedzie go uważnie dobrać, taka mgiełka nie byłaby głupia, mam gdzies fajne zdjecie, wysle Ci na pw:)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: "gioseppe"
Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"
http://www.allegro.pl/item296981089__formood_rubin.html
niee

zwierzątko, a mnie sie podobaja :)

ale kolor jest specyficzny, nie wiem czy udałoby sie dobrać resztę dodatków.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

vobi

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"a ja teraz jeszcze mam inny problem, bo chce sie bardziej zabunkrowac do kosciola
Dlaczego???

[ Dodano: 20-01-2008, 20:09 ]
Cytat: "mobka"Propozycje kolczyków. Nie wiem czy bym takich czystych dużych kryształów Swarovskiego tu nie widziała.
mi te drugie baaardzo tutaj pasuja :)

mobka

Aż musiałam sprawdzić, które to drugie ;) A wiecie czemu poszłyśmy w tą czerwień (rubin), bo suknia czerwona :/ A może by tak coś innego? Tylko, że garnitur czekoladowy. A taki bardziej czekoladowy, czy gorzko czekoladowy (bliżej czarnego)?

cumberland

Cytat: "salsa"inkageo napisał/a:
Czasem błąd polega na tym, że za wszelką cenę szukamy czegoś "wyjątkowego" i przekombinowujemy, a później zachwycamy się mało ślubną prostotą u innych..  
nie popadajmy w rpzesadę
szukamy czegos w klimacie sukni i do tego eleganckiego stosowanie do okazji  

ooo! widzę, że ja tu log out zrobiłam, a wklejone przeze mnie kolczyki prawdziwą burzę rozpętały  :-D i do tego inkageo sama musiała o nie walczyć! dzięki inka  ;-)

mnie zupełnie nie pasują do sukni zwięrzątka proponowane przez salsę dodatki
dla salsy są w klimacie sukni, dla mnie wręcz się z nim kłócą

kwestia stylu, upodobań, wizji
i na całe szczęście jest nas tu na tyle dużo, że dzięki różnym wizjom możemy stworzyć przeróżniste inspiracje, a przez to jest w czym wybierać - i o to chyba ostatecznie chodzi  ;-)

golinda

Cytat: "mobka"A wiecie czemu poszłyśmy w tą czerwień (rubin), bo suknia czerwona :/ A może by tak coś innego?

no niezupełnie, zwierzak chciała piwonie, a tylko rubinowe piwonie tu pasują - stąd ta czerwień - i wg mnie całkiem trafiona :-)

Monika

te przez mobkę zaproponowane bardzo ładne - i w klimacie :D
zwierzatko a nad tym stroikiem z woalką to się zastanów - one boskie są ;)
a coś na ramiona jak najbardziej popieram! zaraz się na mnie gromy posypią, ale ja to się księżom dziwie, że niektórym pannom młodym nie każą się ubrać przed wejściem do kościoła...

vobi

Cytat: "Monika"zaraz się na mnie gromy posypią, ale ja to się księżom dziwie, że niektórym pannom młodym nie każą się ubrać przed wejściem do kościoła..
ok, w niektorych sukienkach sa takie dekolty, ze praktycznie cyc na wierzchu (zwlaszcza jesli biust wydatny), ale ta sukienka zwierzatka nie wydaje mi sie az tak "wyzywajaca"...

Monika

hmm... mnie już odkryte ramiona rażą... ja po prostu uważam, że w kościele kobiety powinny mieć zakryte ramiona (mężczyźni też). Tak samo jak nie powinno się do kościoła w krótkich spodenkach przychodzić. Jest tyle sposobów, żeby nie szpecąc sukni ramiona zakryć, że to chyba na prawdę nie jest duży problem.

zwierzatko_mojej_mamy

vobi,  nie wiem, tak jakos lepiej bym sie czula chyba ;) ale jak nic nie bedzie pasowac, to spasuje ;)

mobka, juz szukam tego koloru garniaka

www.annawilk.pl

vobi

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"vobi, nie wiem, tak jakos lepiej bym sie czula chyba
aaa, ok, to najwazniejsze

zwierzatko_mojej_mamy

a i mam uwagi z kursu malzenskiego :

"1. pan mlody: garnitur i biala koszula
2. panna mloda: suknia slubna o niewielkim dekolcie, zakrywa ramiona, plecy, kolana.

te prosby odnosza sie takze do swiadkow.
"
koniec cytatu ;)

www.annawilk.pl

salsa

Cytat: "Monika"zaraz się na mnie gromy posypią, ale ja to się księżom dziwie, że niektórym pannom młodym nie każą się ubrać przed wejściem do kościoła...
mój kumpel opowiadał nam jak to na ostatnim spotkaniu z księdzem jego narzeczona została upomniana, ze jeśli suknia jest niestosowna  i ma gołe ramiona lub mocny dekolt i ma się zasłonić do koscioła  :)

jusia

Cytat: "salsa"mój kumpel opowiadał nam jak to na ostatnim spotkaniu z księdzem jego narzeczona została upomniana, ze jeśli suknia jest niestosowna i ma gołe ramiona lub mocny dekolt i ma się zasłonić do koscioła :)
mnie ksiądz uprzedził nie wchodząc w szczegóły, że ja i świadkowa mamy mieć zakryte ramiona, stąd to bolerko, zacisnęłam zęby, mówi się trudno, w sumie kościół to takie miejsce, w którym jednak wypada być stosownie ubranym, nawet w dniu własnego ślubu, a może szczególnie w tym dniu
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

gioseppe

na plecy - najlepiej delikatną mgiełkę
ewentualnie możesz pokombinować, może coś takiego jak forumka? :)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

salsa

zwierzatko_mojej_mamy, dostałaś fotke  z szalem??

wrobelek0403

Cytat: "zwierzatko_mojej_mamy"a i mam uwagi z kursu malzenskiego :

"1. pan mlody: garnitur i biala koszula
2. panna mloda: suknia slubna o niewielkim dekolcie, zakrywa ramiona, plecy, kolana.

te prosby odnosza sie takze do swiadkow.
"
koniec cytatu ;)

mysle, ze jak jest welon to on zasłania juz i ramiona i plecy  :-D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

gioseppe

Cytat: "wrobelek0403"
mysle, ze jak jest welon to on zasłania juz i ramiona i plecy  :-D
sęk w tym, ze tu chodzi tez o cyc ;)
wiadomo, ze nie trzeba isc do slubu jak muzułmanka ale wedlug mnie ksiezom chodzi glownie o plecy i cyc

mi sie zerwal opieprz od ksiedza jak bylam swiadkowa na slubie mojego brata, dodam, ze cyc mialam ukryty, plecy lekko rozneglizowane... dobrze ze mialam w razie czego bolerko w zanadrzu
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

golinda

nasz ksiądz był normalny, zapytalam go przed slubem czy nie ma nic przeciwko odslonietym ramionom, a on powiedzial, ze lubi popatrzec na ladne kobiety, byle to bylo ze smakiem (czyli w mini do kosciola nie wypada, ale ramiona to nic zdroznego)

salsa

golinda, nasz nic nie mowił jak mamy sie ubrac:) poza tym slubu udzielał  nam ksiadz-przyjaciel rodziny mojego męża i proboszcz nie miał nic do tego:)