teraz bukiet, fryzura, welon - fryz - foty str.52

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 20 Sty 2008, 15:06:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

Cytat: "mayagaramond"
Dzieki! Podwyzek jak na razie nie ma, ale chociaz piwa w naszej firmie pod dostatkiem :mrgreen:
pijacka ta firma, nie ma co;) po takiej ilości piwska to nie popracujemy, oj nie :lol:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Monika

Cytat: "inkageo"Czasem błąd polega na tym, że za wszelką cenę szukamy czegoś "wyjątkowego" i przekombinowujemy, a później zachwycamy się mało ślubną prostotą u innych..
zgadzam się, tyle że prosta i minimalistyczna biżuteria pasuje do prostej w formie sukienki, nawet jeśli ta sukienka jest bogato ozdobiona. A jeśli sukienka jest tak okazała, wręcz odrobinę "barokowa" - marszczenia, szerokość, tiul itp. - to biżuteria musi być dostosowana stylem do niej. Nie twierdzę, że musi być nawydziwiana. Ale nie mogą to być nowoczesne, proste i geometryczne formy - po prostu moim zdaniem będą się z przepychem tej sukni gryzły
na przykład te kolczyki pokazane przez salsę są proste, ale mają w sobie odrobinę szlachetności i staroświeckości do tej sukni moim zdaniem niezbędnych:

salsa

Cytat: "inkageo"Czasem błąd polega na tym, że za wszelką cenę szukamy czegoś "wyjątkowego" i przekombinowujemy, a później zachwycamy się mało ślubną prostotą u innych.. ;)
nie popadajmy w rpzesadę
szukamy czegos w klimacie sukni i do tego eleganckiego stosowanie do okazji :)

mayagaramond

Cytat: "Monika"Ale nie mogą to być nowoczesne, proste i geometryczne formy

Moga  :) Bo styl mozna i nawet trzeba lamac. Np. do meskiego garnitur swietnie pasuja fryzury w stylu lat 40. bo dodaja kobiecosci. Do dzinsow mozna zalozyc szpilki i bedzie stroj na impreze, a mozna tez zalozyc biala bluzke i bedzie stroj do pracy.

Chyba nie chodzi o to, zeby Zwierzatko wygladala jak "Maria Antonina" (cChyba, ze taki efekt chce uzyskac).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Monika

Cytat: "mayagaramond"Chyba nie chodzi o to, zeby Zwierzatko wygladala jak "Maria Antonina" (cChyba, ze taki efekt chce uzyskac).
oczywiście, że nie :) ale ja nic nie poradzę, że absolutnie nie widzi mi się tu geometryczna biżuteria (którą nota bene uwielbiam), tak jak mi się adidasy do spódnicy nie widzą. Nic na to nie poradzę  :mrgreen:

Kasia

jeżeli zostawisz wiechcia to piwonie beda super :)
bo wiecheć i piwonie nieźle postrzepione są

welon do tej sukienki jakoś tak srednio mi sie widzi

a woalka z grubymi okami + welon z małymi oczkami to juz wogóle odpada

te fascinatory sa super :) i nawet pasuja do wybranej sukienki - tylko to opcja dla tych odważnych :)

w grzywce Ci łądnie, nie wiem jak wygladasz bez wiec w tej kwestii sie nie wypowiem

kolczyki wybrałbym takie krótkie tylko przy uchu

bedzie ładna Panna Młoda z Ciebie i inna niż wszystkie
oj bedą super fotki

a ta kiecka to musi miec super tren :)

mobka

Propozycje kolczyków. Nie wiem czy bym takich czystych dużych kryształów Swarovskiego tu nie widziała.

salsa

Cytat: "mayagaramond"Do dżinsów można założyć szpilki i bedzie stroj na impreze, a mozna tez zalozyc biala bluzke i bedzie stroj do pracy.
oczywiście, zgadzam się, bo do dżinsów mozna założyć wszystko, ale juz pójść w dźinsach na swoj slub-nie, tego to ja nie widzę:) łamanie stylu to jedno, ale założenie tandetnych kolczyków do sukni ślubnej to drugie:) kto co lubi:)

gioseppe

mobka, widzę, że zasiedzialas sie na harmonii ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mobka

Noooo ;) A nauka czeka. I nawet sobie bransoletkę upatrzyłam ;)

inkageo

Biedne zwierzątko :) Jako nasz duchowy przywódca i przedstawiciel ma trudną misję wysłuchania naszych wizji ;) I obronienia własnej :) Bo to ma być ona i jej styl, a nie nasz ;)
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: "mobka"Noooo ;) A nauka czeka.
tak tak-nie bój się, nie ucieknie Ci:)

[ Dodano: 20-01-2008, 18:58 ]
CytujBo to ma być ona i jej styl, a nie nasz
a to jest jakiś NASZ/?? mam nadzieje,że nie , bo to byłoby juz zboczenie  :mrgreen:  :mrgreen:

gioseppe

no wlasnie, cos malo sie zwierzatko odzywa

moze napisz co TY chcesz
potem zaczniemy doradzac? :)
latwiej bedzie!
i dla Ciebie i dla nas

inkageo

Cytat: "salsa"łamanie stylu to jedno, ale założenie tandetnych kolczyków do sukni ślubnej to drugie:) kto co lubi:)
Jak ja nie lubię takich kategorycznych opinii... Psują miłą atmosferę...
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: "salsa"ale założenie tandetnych kolczyków do sukni ślubnej to drugie:)

Juz dosc dawno zauwazylam, ze opinie co do "tandetnosci" danej rzeczy bardzo sie roznia ;-)

Cytat: "inkageo"Bo to ma być ona i jej styl, a nie nasz ;)

Zgadzam sie. I dlatego tez przed moim slubem wysylalam w zasadzie tylko info, co wybralam :-D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

inkageo, jak zawsze rozbawiłaś mnie do łez tym komentarzem w moja stronę  :mrgreen:

mayagaramond

Cytat: "gioseppe"no wlasnie, cos malo sie zwierzatko odzywa

moze napisz co TY chcesz
potem zaczniemy doradzac? :)
latwiej bedzie!
i dla Ciebie i dla nas

Nie, robimy solówe ;-) A nastepna juz sie szykuje przy marypopins i rubin :mrgreen: Ale bedzie zabawa ;-)  :mrgreen:  :mrgreen:

salsa

CytujZgadzam sie. I dlatego tez przed moim slubem wysylalam w zasadzie tylko info, co wybralam :-D

Maya, doskonale Cie rozumiem, dlatego ja nie konsultowałam się nigdy na forum w kwestii swoich wyborów, bo nie ma czegoś takiego jak "nasz wspólny styl":) co kto lubi:)

mayagaramond

Cytat: "salsa"ytat:   
Zgadzam sie. I dlatego tez przed moim slubem wysylalam w zasadzie tylko info, co wybralam :-D

Maya, doskonale Cie rozumiem, dlatego ja nie konsultowałam się nigdy na forum w kwestii swoich wyborów, bo nie ma czegoś takiego jak "nasz wspólny styl":) co kto lubi:)

Z drugiej strony dziewczyny zawsze cos fajnego podpowiedza. Mnie sie moj bukiet co prawda bardzo podobal (i podoba), ale jakbym sie tym bardziej zajela, to moze wybralabym inny (np. cos w stylu sierpniowej julki, nie moglam sciagnac, bo ona miala niedlugo przede mna/po mnie slub). Inna sprawa, czy znalazlabym tu kwiaciarke, ktora  mi takie cudo wyczaruje.

salsa

Cytat: "mayagaramond"nna sprawa, czy znalazlabym tu kwiaciarke, ktora mi takie cudo wyczaruje.
a co, wybierasz sie do slubu po raz drugi?? czy ja cos przeoczyłam ;)

mayagaramond

Cytat: "salsa"mayagaramond napisał/a:   
nna sprawa, czy znalazlabym tu kwiaciarke, ktora mi takie cudo wyczaruje.   
a co, wybierasz sie do slubu po raz drugi?? czy ja cos przeoczyłam ;)

Tak, jak tylko albo ja albo inka wygramy w totka, to kupujemy sobie nowe kiecki :mrgreen:

Inka - ja mysle, ze wtedy nie musimy sie ograniczac do normalnych Pronovias, moze byc Valentino, Elli Saab albo Oscar de la Renta :mrgreen:

inkageo

I welony w kropki!

[ Dodano: 20-01-2008, 19:27 ]
Ja mam dobre numery, to tylko kwestia czasu ;)
Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: "inkageo"I welony w kropki!

:) (jak mi sie ten welon podoba!)

salsa

mayagaramond, wobec tego bedzie to ślub roku-tylko co na to Twoj szanowny małżonek;) bogato sie ożeni :!:  :mrgreen:  :mrgreen:

gioseppe

Cytat: "mayagaramond"
Nie, robimy solówe ;-) A nastepna juz sie szykuje przy marypopins i rubin :mrgreen: Ale bedzie zabawa ;-)  :mrgreen:  :mrgreen:
no zabawa na sto dwa :P
na strefie pojawia sie same ankiety :P

Cytat: "mayagaramond"ja mysle, ze wtedy nie musimy sie ograniczac do normalnych Pronovias, moze byc Valentino, Elli Saab albo Oscar de la Renta :mrgreen:
nie chce sie wtracac ale E. Saab jest boski w tzm co robi  :mrgreen: