Maroonowe przygotowania

Zaczęty przez maroonbug, 15 Sty 2008, 13:59:04

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

ale które koronki gryzą??
te w majtkach czy te w sukni?

co do majtek to zawsze można kupić dwie pary i zobaczyć czy są wygodne czy nie

a co do sukni ... to suknie mają chyba wszystkie podszewkę

sierpniowajulka

Cytat: "maroonbug"co do prawdziwosci koronki i roznicy tejze koronki od koronki najprawdziwszej, sprzeczac sie nie bede, bo az tak sie nie znam :mrgreen:
ale z tego, co wcześniej napisałaś, wynika właśnie jasno, że to prawdziwa koronka. :) A ja tylko chciałam pokazać Ci, że złapałaś cudeńko w niezłej cenie. :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

maroonbug

Dziewczyny Kochane, zdjecia ponizej. Wiem, ze kiepskiej jakosci, obiecuje na przymiarce (w nieokreslonej przyszlosci) zrobic duzo i wyrazne :-D

inkageo

Koronka cudna :) Aż mnie dreszcz sukienkowego podniecenia przeszył ;) I jak tu się skupić na pracy...
Imagine there is no hate

maroonbug

mary

maroonbug, pięknie, że jest PM zachwycona swym szybkim wyborem :) Koronkowe suknie są cudowne, codziennie przechodzę obok Madonny i zerkam z zachwytem w okno wystawy. Szkoda tylko, że cen tam nie mają pięknych - tym bardziej Ci gratuluję, że mogłaś sobie zrealizować pragnienie serca ;)

sierpniowajulka

maroonbug, cz Ty coś kiedyś o braku talii pisałaś? Przecież masz wspaniałe wcięcie!!!

maroonbug

Cytat: "sierpniowajulka"maroonbug, cz Ty coś kiedyś o braku talii pisałaś? Przecież masz wspaniałe!!!

To jest tylko i wylacznie zasluga tej sukni, mowie najzupelniej powaznie. Ma skubana takie fiszbiny i taka podszewke, ze jak gorset dziala. Jak ja zdjelam po ok 15 minutach, to dopiero sie poczulam bezksztaltnie   :-| ...

aniak1211

maroonbug, ale i biuscik niczego sobie :-D

Piekna suknia :!:

mika

maroonbug, piękna suknia i Ty bosko w niej wyglądasz... zgadzam się z dziewczynami że masz super talie :mrgreen:

maroonbug

Dzieki Dziewczyny. Jestescie najlepsza grupa poprawiajaca samopoczucie   :-D   Powtorze jednak , ze z ta talia to suknia. A Wasze komplementy utwierdzaja mnie w wyborze ;-)

martullek

maroonbug, wyglądasz przepięknie :)

malutenka

maroonbug ślicznie! :)

magdarynka

dagi

maroonbug, śliczna suknia i Ty wyglądasz w niej pięknie, a to ostatnie zdjęcie z trenem, po prostu miodzio, ja chcę taką pupę  ;-)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

maroonbug

Dzieki Dziewczyny, kurka wodna, czlowiek sie nawet nie spodziewa ile mozna milych slow przeczytac na swoj temat  :-D .

Kata

maroonbug po fotkach widać, że ta sukienka bardzo do Ciebie pasuje i sprawdza sie stare powiedzenie - jaki Pan taki kram :-) (czytaj:jaka właścicielka, taka sukienka  :-D )
Pozdrawiam

Kata

elizapj

a ja dopiero dzis sie tu dokopalam, hmhm...
swientie, ze tak szybko i gladko poszlo kupno:) gratuluje wyboru:)
nie wiem czy to moje jakies skrzywienie, ale ja Cie widze wystilizowana na lata 30. masz twarz jak po charakteryzacji do filmu z tej epoki. nie wiem, czy rozwazalas taki wlasnie look (za duzo mnie watkow ominelo, do kt pewnie nie uda mi sie dokopac), ale akurat taki wyglad nasunal mi sie od razu jak Cie zobaczylam na pierwszym zdjeciu z suknia:)

elizapj

no wez...nic tu o tej sukni i stylizacji nie piszesz..ostani post mieisac temu co to za uchylanie sie od obiwiazkow;)

ellena

Jaką planujesz fryzurę? Mam włosy podobnej długości, jak Ty, tylko kręcone niestety i cały czas się miotam, co z nimi zrobić. Masz jakiś pomysł na swoje?

maroonbug

Eliza czytasz w moich myslach :) Planuje stylizacje retro, w miare mozliwosci of course.  Zakladam woalke z piorkami, bede miec czerwone paznokcie. Chcialam taki makijaz, jak nosi Dita von Teese:
http://styleitonline.com/2006/11/07/style-icon-dita-von-teese/ , ale nie jestem przekonana, ze bede sie w nim tak dobrze prezentowac jak ona. Jak bedzie kiepsko to staiwam na smokey eyes i naturalne usta. Oczy musze miec mocno pomalowane, bo woalka je zaslania: http://picasaweb.google.co.uk/maroonek/Blusher?authkey=ArddYDlmkoE
Bizuterie chcialam z perel i zrobilam sama, bo nie moglam nic znalezc co by mi pasowalo. W kolczykach sugerowalam sie art deco i zrobilam takie (te potrojne): http://picasaweb.google.co.uk/maroonek/Kolczyki?authkey=9dGNzLXzgIw . W rzeczywistosci sa duzo mniejsze niz na zdjeciach i dobrze wygladaja razem z woalka. Bransoletka, ktorej zdjeica nie posiadam, jest dozyc duza, jak chcialam, ma okolo 7-8  cm szerokosci.
Ellena, fryzura to prawdziwe wyzwanie. Mam bardzo, bardzo, bardzo cienkie wlosy i fryzury ktore uwazam ze piekne, odpadaja w przedbiegach (np. duzy kok, upiety nisko, z falami a la lata 20. jak u Tyry Banks i na tym czarno-bialym zdjeciu).
Teraz wymyslilam trzy nowe opcje do sprawdzenia: miekkie loki i fryzura w stylu Vivien Leigh, kok-banan (jest plaski i nie trzeba do niego tylu wlosow) z falami po bokach glowy lub wlosy luzno upiete z tylu glowy a po bokach francuski warkocz jak na zdjeciach rudowlosego manekina.
W czerwcu bede miec probny makijaz, fryzsure, przymiarke, wiec wiecej bede wiedziala.

maroonbug

Znalazlam dwa zdjecie sukienki w necie (jest chyba malo popularna, bo nie moge znalezc innych zdjec nigdzie niz katalogowe), zalaczam bo ladnie widac tren. Ja sama juz zapominam, jak wyglada.
I jeszcze jedno zdjecie Vivien Leigh, fryzura bardziej prawdopodobna, bo takie krotsze loki beda sie lepiej u mnie trzymac, niz te dlugie z poprzedniego zdjecia.

malutenka

Fryzura Vivien Leigh jest śliczna! :)

elizapj

no to wszystkei wymieonione przez Ciebie fryzury mi do stylizacji pasuja:)
na zdjeciahc nie wiidze bys miala az TAK cienkie wslosy jak piszesz...ale to bardzo kobiece wyolbrzymiac swoje nieplusy;)
tyre banks ukradlam! bo mi sie bardzo podoba!

moje dposwiadczenie z takimi pomsylami kt sie nam wydaje ze sa niemozliwe, sposrod grupy pomyslow bardzo podobnych a wydajacych sie bardziej prawdopodobne, ale lekko mnie satysfakcjonujacych, jest takie, ze jak sie jednak zaczyna od najwyzszej poprzeczki, to czesto sie okazuje, ze jednak sie da, i ze wychodzi lepiej niz zesmy sie spodziewali. wiec jezeli pragniez makijaz dity, i wlosy vivien...nie poprzestawaj na innych pomyslach...tzn przynjamniej zanim nie sprobujesz swoich top favourite:)