Maroonowe przygotowania

Zaczęty przez maroonbug, 15 Sty 2008, 13:59:04

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maroonbug

nie no piora sa na woalce. a pod woalke z tylu ma byc kwiat. lub kwiat dojdzie jak juz zdejme woalke..

elizapj

Cytat: maroonbug w 03 Lip 2008, 22:13:20
schudlam 5 kilo  :D happy bunny! i chudne nadal ,sama z siebie! cud sie staje na moich oczach wlasnych ;D
to musisz zaglosowac w mojej dzisiejszej ankiecie, w kt wlasnie podwazam teorie ze PM chudna same z siebie haha
tez tak chce!!!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

maroonbug

zosia2007

Cytat: maroonbug w 03 Lip 2008, 22:14:34
nie no piora sa na woalce. a pod woalke z tylu ma byc kwiat. lub kwiat dojdzie jak juz zdejme woalke..

kwiat + pióra to chyba trochę za dużo, lepiej założyc go jak zdejmiesz woalke

maroonbug

choc powiem szczerze, ze u mnie to raczej lato, upal, lekkie jadlo z powodu upalu powoduje to chudniecie, nie oczekiwany slub...slub mnie stresuje, a ja stres zajadam. wiec dobrze ze upal panuje.

maroonbug

Eliza mogem sie spytac co ten Pan robi tej Pani na Twoim avatarku? Frapuje mnie to juz jakis czas...

elizapj

Cytat: maroonbug w 03 Lip 2008, 22:18:15
a gdzie ta ankieta?
no ovkorz w blogu

gdyby na mnie upal dzialal to bym byla przezroczysta lol

wrobelek0403

maroon, super wygladasz i fryzurka Twoja niesamowicie mi się podoba  brawo brawo brawo brawo
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

maroonbug

Eliza poszlam zaglosowac.
Dzieki Dziewczyny za dobre slowo, nie ma co ukrywac, ze to szalenie mile jak sie innym PM podoba ta jedyna i wymarzona suknia. Buziaki sle na dobranoc i oddalam pod prysznic. Dobranoc!

elizapj

Cytat: dodaa84 w 03 Lip 2008, 22:29:54
eliza zagłosowałam w Twojej ankiecie :)
dodaa i maroon dzieki:)

katgoli

maroonburg sliczna ta Twoja suknia i super pasuje do Ciebie  :D Buty przypominaja mi moje z Menbura bardzo mi sie podobaja.

eliza ide rowniez glosowac- schudlo mi sie rowniez i mimo ze juz po to nadal chudne.

elizapj

Cytat: katgoli w 03 Lip 2008, 22:43:34

eliza ide rowniez glosowac- schudlo mi sie rowniez i mimo ze juz po to nadal chudne.
nie no wezcie mnie nie zalamujcie....
ja niby w totalu zrzucialm sporo, ale jak mi sie zatrzymalo tak mi sie zatrzymalo...i ani grama dalej nie chce dalej

sierpniowajulka

Cytat: elizapj w 03 Lip 2008, 22:47:19
Cytat: katgoli w 03 Lip 2008, 22:43:34

nie no wezcie mnie nie zalamujcie....
ja niby w totalu zrzucialm sporo, ale jak mi sie zatrzymalo tak mi sie zatrzymalo...i ani grama dalej nie chce dalej

nie przejmuj się... przecież i tak ślicznie wyglądasz. :)
ps. ja też nie schudłam z okazji ślubu... i odznaczyłam to w Twojej ankiecie.

Anupka

maroon... nie wiem co napisac, zeby sie nie powtorzyc!!! Jedno jest pewne - ochy i achy zdecydowanie Ci sie naleza... i dzieki Twoim fotkom uswiadomilam sobie, ze chyba za malo kazalam poglebic dekolt w swojej kiecce, mam nadzieje, ze nie wszystko jeszcze stracone i na 2-giej przymiarce da sie to jeszcze poprawic...

Co do woalki - jest absolutnie piekna i jednoczesnie zawadiacka z tym piorkiem, zostaw tak! A kwiat wepnij we wlosy pozniej, razem chyba faktycznie bedzie za duzo...

Buty piekne, jesli masz mala stope to lepiej nie pisz, gdzie kupilas, bo sie zalamie... albo moze napisz, kupie drugie ;)

Ech... a ja nie chudne przed slubem, wrecz przeciwnie - tyje.. wiec ide szukac linka do bloga elizy...
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

maroonbug

Anupka stope mam duza-39, a te butki to wedlug amerykanskiej rozmiarowki 40. Wiec uszy do gory. Dekolt poglebiamy bo chcemy sie wysmukilc :) NIc nie jest stracone, podobno to chwilka roboty dla krawcowej.

natka

maroonbug wow...super...i wpatruje sie i wpatruje sie i zastanawiam sie czemu ty marudzisz nad ramionami ;) ta rade z dekoltem wykorzystam u siebie :) pieknie bedzie... :)

sputnik_sweetheart

super :) co ty z tymi ramionami...

mala80

ja też się dopisuję- rewelacja ta suknia jest po prostu piękna i fryzura na ostatnim zdjęciu mi się podoba, super wyglądają PM z charakterem i pomysłem na siebie aż mi smutno że ja jeszcze nie wiem co i jak  :'(

maroonbug

Cytat: sputnik_sweetheart w 07 Lip 2008, 23:37:10
super :) co ty z tymi ramionami...

Mam kompleks...Bo sa szersze niz biodra  :-\

maroonbug

Znalazlam idealny odcien czerwieni na pazurki: Chanel- Lotus Rouge.
Klasyczna czerwien, jakby sie ktos interesowal. Wczoraj pomalowalam i dzis obserwuje jak sie prezentuje w roznych oswietleniach. Bossska!

panikarola

maroon, a Tobie czego jeszcze brakuje ? fryzura jest cudna po prostu! a w sumie to czemu by nie razem, i z tym piorkiem tez?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

maroonbug

Mi brakuje spokoju ducha tylko :p
I P. brakuje garnituru  ::)
Wszystko juz jest: suknia, buty, bizuteria, woalka, fryzura, pomysl na manicure i makijaz. Torebusia z koralikow. Mam tez nieszczesna podwiazke w kolorze niebieskim od tradycjonalistki-siostry-swiadkowej.
Bukiet tez jest. Duza kula, tylko splaszczona, taka kopulka, odsloniete lodygi przewiazane wstazka. W bukiecie hortensja, santini (jasna zielen) roze (jasna czerwien), eustoma i moze frezje (krem/ biel).
No i tak. 
Bedzie i pioro i kwiat. Kwiat bedzie na ceremonii schowany pod siateczka i piorem, wiec nie bedzie go widac. Ja lubie duzo dodatkow. Jakby slub nie byl w sierpniu to jeszcze bym futrzana etole dodala.
Dlugie rekawiczki nawet kupilam, ale nie zaloze, bo istnieje ryzyko, ze sie wystylizuje na Violette Villas a nie PM :)

panikarola

Cytat: maroonbug w 10 Lip 2008, 14:28:49
Mi brakuje spokoju ducha tylko :p
I P. brakuje garnituru  ::)
Wszystko juz jest: suknia, buty, bizuteria, woalka, fryzura, pomysl na manicure i makijaz. Torebusia z koralikow. Mam tez nieszczesna podwiazke w kolorze niebieskim od tradycjonalistki-siostry-swiadkowej.
Bukiet tez jest. Duza kula, tylko splaszczona, taka kopulka, odsloniete lodygi przewiazane wstazka. W bukiecie hortensja, santini (jasna zielen) roze (jasna czerwien), eustoma i moze frezje (krem/ biel).
No i tak. 
Bedzie i pioro i kwiat. Kwiat bedzie na ceremonii schowany pod siateczka i piorem, wiec nie bedzie go widac. Ja lubie duzo dodatkow. Jakby slub nie byl w sierpniu to jeszcze bym futrzana etole dodala.

ach, maroon, ale bedzie cudnie!!!! wczoraj pokazywalam memu malzowi Wasze stylizacje i zgodnie doszlismy do wniosku, ze lipa, ze nie mozna jeszcze raz sie za meza lub zone wydac...

Cytat: maroonbug w 10 Lip 2008, 14:28:49
Dlugie rekawiczki nawet kupilam, ale nie zaloze, bo istnieje ryzyko, ze sie wystylizuje na Violette Villas a nie PM :)

bueheheh, chcialabym to zobaczyc :D bys sie musiala na blond ufarbowac, ale nie jestem przekonana, czy wtedy te piorka to nie bylaby ta kropla, ktora przepelnia czare lol
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

beesok

Maroonbug super stylizacja! I swietne buty :)