dragonfly_80 - moja sukienka

Zaczęty przez dragonfly, 13 Sty 2008, 15:17:30

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sierpniowajulka

CytujNie sugeruj sie tym czy slub cywilny czy koscielny. Wybieraj to co ci sie podoba i spelniaj marzenia :-D Slub,przy odrobinie szczescia ;-) , ma sie tylko jeden.
Ja tez biore cywilny. Nie planuje welonu, ale tylko dlatego,ze zle sie w nich czuje i tak samo wygladam. A cala reszta jak najbardziej z pompa ;-) Bo to moj slub, ten jedyny...
też tak mówiłam... narzeczony narzekał, że welon to niepotrzebny kawałek szmatki na głowie. A w dniu ślubu, jak dla upewnienia się (że bez welonu) wbiłam go na głowę, to tak już do północy zostałam. Za welonem najbardziej był mąż. :P
Dragonfly_80, przymierz więc welonik/welon i kwiat i dopiero wtedy zdecyduj. :)

[ Dodano: 04-02-2008, 22:55 ]
Zapomniałam: super suknia! tylko przypilnuj, by Ci zebrali trochę koronkę na ramiączkach.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Dzieki, julko sierpniowa:) o, ta przymiarka expresowa byla, sukienka internetowo zostala wyselekcjonowana, a potem przymierzona, i zakupiona (a raczej zamowiona i "zadepozytowana" czy jakos tak). Troche wisialo tu i tam i dopiero w kwietniu jak dostane to maja wlasna i osobista, to pewnie pare poprawek wynajde (ktoras z dziewczyn mowila nawet o podszyciu tych ramiaczek aksamitem, co by nie gryzlo;) ).

Narzeczony cos za welonem nie jest, ale w tej sprawie to niewiele do powiedzenia bedzie mial i tak;) Nastepnym razem przymierze i tyle, zobaczy sie....;) Chociaz pomysl z lilia jest bardzo pociagajacy...