Inspiracje łazienkowe

Zaczęty przez inkageo, 13 Sty 2008, 12:40:54

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

wow Abkasia bardzo mi się podoba szafka, mąż ma talent projektanta:)))

abkasia

to jeszcze 1 szafka:)) ;D

abkasia

te tez zaprojektowal...:)

mika

ekstra, a jakie to drewno?? tzn to jest mdf z okleiną?? jaki kolor??

abkasia

lite drewno-dab a lakier jest satynowy

mika

dużo zapłaciliście za stolarza?? robił tylko te dwie szafki czy coś jeszcze?? powiem jeszcze raz: piękne!!

abkasia

:-[ :-X

nionczka

Kasia ty lepiej wrzucaj zdjecia chalupy do specjalnegow atku bo tam chyba jest co ogladac!!!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

;D

nionczka

Cytat: abkasia w 03 Mar 2008, 15:54:02
Cytat: nionczka w 03 Mar 2008, 15:52:20
Kasia ty lepiej wrzucaj zdjecia chalupy do specjalnegow atku bo tam chyba jest co ogladac!!!
nieeee maz mi nie pozwala sie tak upubliczniac:) ;D tyle jest tu podgladaczy...

To chociaz wrzuc do picassy i pokaz wybrancom wsrod ktorych mam nadzieje,z e bym sie znalazla :-)

Inka, przepraszam za odchodzenie od tematu w Twoim watku:-)

abkasia

nioniczka moze jak bede miala czas to wrzuce do picassy... ;D ;D a jak wrzuce to napewno bedziesz sie zaliczala do osob ktore dostana linka:)

inkageo

Fajnie i bardzo oryginalnie Abkasiu :) Ja właśnie wróciłam z kolejnej rundki po sklepach łazienkowych i chyba będziemy zamawiać szafkę u stolarza, mamy nawet drewno :) Tylko troszkę się boję czy się dobrze zrozumiemy ;)
Imagine there is no hate

kamu2

Inka te kafelki o takich "żywych kolorach" są z firmy Grespania
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

inkageo

Dzięki, zaraz ich poszukam :)
Imagine there is no hate

inkageo

Znowu dłubię projekt łazienki i wpadłam na pewien pomysł.. Da się w łazience przykleić tapetę? Mam taki kąt z pralką, nad którą będzie blat i może by go ożywić jakimś fajnym wzorem? Mąż mówi, że za duża wilgoć i będzie odłazić..
A tu przykładowe tapety i link do całości :)
http://picasaweb.google.pl/Inkageo/200803Azienka?authkey=xYQWEOFZQGs
Imagine there is no hate

nionczka

Wiem, ze kiedys sie robilo tapety w lazienkach, ale moim zdaniem jednak jest za duza wilgoc. Chyba, ze chodzi o naprawde duza lazienke i ta pralka bylaby dosc daleko od prysznica, wanny, etc. No i obowiazkowo z oknem. Ale lepiej sie dowiedz bo moze nawet sa tapety do lazienek.
Wzory fajne.
Z drugiej strony nie wiem czy nie bedzie za duzo zamieszania z dwoma rodzajami kafli, meble, sanitariaty i jeszcze tapeta?

inkageo

Łazienka jest malutka, ale z oknem ;) Siedzę i kombinuję, bo na razie projekt jest zupełnie bez charakteru jak z ekspozycji w sklepie :(
A tapety są teraz super :)
Imagine there is no hate

marax

Cytat: nionczka w 03 Mar 2008, 15:52:20

ktos juz sie tak juz upublicznil na naszej klasie i mu spladrowali caly dom.I to bylo kilkadziesiat takich wlaman,dlatego tyle apeli w telewizji jest

mayagaramond

Mysle jak Twoj maz...ale moze teraz sa jakies nowe technologie. Z tapet podoba mi sie 2 i 3, takie w stylu lat 70., ale chyba bym sobie zadnej nie przekleila ze obawy przed oczoplasem;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

nionczka

Cytat: maraxela w 16 Mar 2008, 16:06:55
ktos juz sie tak juz upublicznil na naszej klasie i mu spladrowali caly dom.I to bylo kilkadziesiat takich wlaman,dlatego tyle apeli w telewizji jest

Zeby Ci spladrowali dom musisz obok zdjec podac przynajmniej nazwisko i miasto a najlepiej jeszcze adres (chyba, ze nazwisko bardzo rzadkie i miasto male).

marax

na naszej klasie bylo wszystko nazwisko miasto numer gg itd wiec :)nie wiem  czy wiesz co to za portal

nionczka

Cytat: maraxela w 16 Mar 2008, 16:24:52
na naszej klasie bylo wszystko nazwisko miasto numer gg itd wiec :)nie wiem  czy wiesz co to za portal
Wiem i wlasnie chodzi mi o to, zeby nie laczyc zbyt wielu danych w jednym miejscu. Ale od pokazania mieszkania na strefie do wlamania to chyba nie tak latwo.

marax

jak ktos sie chwiali na naszej klasie jakims wypasionym samochodem do tego dokladne zdjecia domu wnetrz itd to az sam sie prosi-szczegolnie gdy te wnetrza sa w marmurach

inkageo

Haha, albo może nawet lepiej pokazać mieszkanie na strefie, jak się potencjalny złodziej przekona, że w środku nie ma nic ciekawego to przynajmniej się nie będzie fatygował, chyba że reflektuje na nasz telewizor Watson z makro, 14 cali ;) No bo zmywarki czy lodówki raczej nie wymontuje ;)
Imagine there is no hate

marax

ja mu moge pokazac zdjecie mojej fury :) powinnam na tyle nakleic napis "mocy przybywaj " >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D