witam i pytam (suknia)

Zaczęty przez tyna, 09 Sty 2008, 17:48:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tyna

hej dziewczyny, to mój pierwszy rozpoczęty temat:) walę z grubej rury:) co myslicie o tej sukni http://www.kolekcjaemma.pl/galerie/kolekcja1 (pierwsza z lewej). Mierzyłam dziś chyba z 20 i tylko ta zapadła mi w pamięć. Nie jestem jednak do końca przekonana,ale w realu prezentuje się znacznie lepiej niż na tym zdjęciu. Nie mogłam niestety robić fotek. Czas ucieka a ja nie mam żadnej koncepcji na kieckę:( pozdrawiam

mary

jak bardzo Ci ten czas ucieka? Sukienka ładna, ale zupełnie nie mój typ. Zdecydowanie gustuję w koronkowych rybkach ;)

tyna

ślub już 1 maja więc muszę się śpieszyć, a jakoś wcześniej nie miałam czasu:)

mary

Pierw się musisz zastanowić (przymierzyć) w jakim fasonie Ci najlepiej. Potem to już tylko przymierzanie zostaje. Spiesz się trochę, bo na suknie oczekuje się nawet 4 m-ce.

aniak1211

Chyba widzialam ta suknie i na zywo wygladala bardzo ladnie,koniecznie idz ja przymierz.
Powodzenia

vobi

tyna, po pierwsze - czesc, fajnie ze sie "ujawnilas" :)

A co do sukienki - nigdy nie widzialam jej na zywo, ale na zdjeciu bardzo mi sie podoba (rozumem ze chodzi Ci o te nr 0801).

golinda

mika

witaj Tyna
Sukienka bardzo ciekawa i taka trochę zadziorna, bardzo mi się podoba ciekawe jak wygląda na żywo

tachogti

Hej tyna, suknia ciekawa bo inna niz obowiazujacy trend, ale mocno nie w moim typie  ;-)  przymierz i sie w niej pokaz  :-D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

panikarola

bardzo mi sie podoba ten model, kiedys widzialam zdjecia dziewczyny, ktora do tego przewiazala sie czerwona szarfa czy wstazka, miala czerwone buty (w cymbeline widzialam bardzo ladne) i bukiet z makow, we wlosach kwiatek, chyba bez welonu. to bylo lato, wygladala swietnie!! bardzo mi sie podoba ten model.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tyna

dzięki dziewczyny za opinie, mierzyłam ją wczoraj, była ostatnią suknią którą założyłam i zrobiłam to tylko dla mojej bratowej bo chciała mnie w niej widzieć. Ja nigdy nie myslałam o takim stylu i kroju ale o dziwo wyglądałam całkiem fajnie:) na zdjęciu prezentuje się trochę inaczej i na pewno nie zwróciłabym na nią uwagi w necie ale na żywo to co innego. Była tylko w kolorze ecru a ja chcę białą. Niestety kobitki w salonie nie pozwoliły robić zdjęć :-/ Jutro jeszcze jadę do jednego salonu, ale jak nic nie znajdę to zamawiam tą. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

[ Dodano: 10-01-2008, 13:16 ]
Cytat: "vobi"tyna, po pierwsze - czesc, fajnie ze sie "ujawnilas" :)

A co do sukienki - nigdy nie widzialam jej na zywo, ale na zdjeciu bardzo mi sie podoba (rozumem ze chodzi Ci o te nr 0801).
tak to 0801:)

martullek

mi też się podoba :) trochę inna niż wszystkie i przez to ciekawa

panikarola

tyna, i co, zamowilas te suknie?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

inspiracja

suknienka faktycznie zupełnie nietypowa, może prezentowac się ładnie. Ja mierzyłam prawie idetyczną jak ta druga po lewej, i moge powiedziec, ze w 1wszym momencie się w niej zakochałam  :lol:  no ale wygrała inna  :-D

tyna

dawno mnie nie było, bo trochę się u nas w rodzinie pokomplikowało, 3 pogrzeby w tym jeden mojego chrzestnego (brat mojego taty), a jeden kolegi, ah szkoda gadać. Suknie zamówiłam ale nie miałam nawet kiedy się nią cieszyć. Byłam już gotowa zamówić tą co Wam tu pokazałam, przymierzałam ją na kole i prezentowała się naprawdę super, ale na prośbę mamy przymierzyłam jeszcze jedna, która na wieszaku wyglądała koszmarnie, ale jak ją założyłam to wiedziałam, że to ta i żadna inna:) jakie my kobiety jesteśmy nieobliczalne;) potem założyłam jeszcze raz ta z falbankami ale już mi nie pasowała. Mam tylko zdjęcie na manekinie ale nie prezentuje się najlepiej. Jest koronkowa, z kryształkmi, zapinana na szyi, coś jakby rybka ale nie do końca. Całkiem inna niż ta z falbankami. Kto by pomyślał, że coś takiego wybiorę:) pozdrawiam i życzę miłego dnia.

[ Dodano: 05-02-2008, 09:49 ]
dostałam pierwsze piwo, takie jak lubie, mocno schłodzone, pyszne:)

maroonbug

Tyna, bardzo mi przykro, trzymaj sie jakos. Rozumiem, ze wobec takich wydarzen zakup sukni przeszedl bez echa, bo nie mialas glowy do tego.
Postaramy sie tu na forum poprawic Ci humor troche. Wklej zdjecie, pomyslimy co by do niej pasowalo  ;-)

tyna

dzięki bardzo, jakoś wracamy do życie, nie ma co na to poradzić, tak widocznie musi być. Nie chcę tu smucić, bo to przecież takie wesołe forum. Postaram się w najbliższym czasie wkleić zdjęcia.