buty, buty, wszedzie buty ;) vol. 2

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 12 Cze 2018, 00:55:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Rewelacyjne! Gdzie można takie kupić?
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Doda świetne,  te zielone bierz.

Ja sobie kupiłam zamiast wysokich szpilek do pracy takie
Fantastyczny artykuł w Zalando:Tamaris-Czółenka - nude
Czółenka - nude
https://www.zalando.pl/tamaris-czolenka-nude-ta111b0y7-j11.html

wrobelek0403

konwalia, masz juz? Chetnie bym zerknela na fason. Suoer na zdjeciu!
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

dla mnie kaczaki ;) a te od dody zbyt wysokie ;D no i weź tu się wbij w wygodne, a ładne ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, no i wlasnie tak sie woze od dluzszwgo czasu. Na razie zamowilam trampki lol

I takie, ale one jednak troche wysokie, 7,5 cm.
https://www.eobuwie.com.pl/polbuty-kabala-229-01-491-00-01-01-niebieski.html

wrobelek0403

Przyszly buty. Te na slupku calkiem fajne! Kolor dokladnie taki jak na zdjeciu na eobuwiu. Tu wyszedl ciemny.

golinda

ładne, zgrabne.

ja nie wiem, w czym mam chodzić. do korpo nie chodzę, więc odwykłam od obcasów. no ale ile można w trampkach? czy jest coś codziennego, niesztywnego, ale dość sexy? o ciuchy też chodzi ;)

botki na słupku nosiłam (mam różne kolory), ale czas botków minął. więc co?

mobka

Baleriny :D
Sneakersy na koturnie :P
Choć ja to w sneakersach /trampkach w 99% chodzę :D

golinda

mobka, a;e to ma być coś co będzie spełniało zadanie botków na słupku zimą. bo takie botki plus rurki, ładna koszula/bluzka i płaszcz  = nieprzesadzona elegancja, codzienna dość, ale nie biurwowa

wrobelek0403

golinda, no to ja mysle, ze takie słupki wlasnie. Jak mozesz nosic czubiate noski, to wybór jest ogromny. Te, co doda wrzuciła są swietne!

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2019, 20:43:30czubiate noski

nie lubię i nie mogę, bo halluks

w trampach mi super, ale to nie jest obuw, w którym czuję się atrakcyjnie :D

golinda

aaa no i botki są bardziej na luzie z rurkami niż takie czółenka na słupku. czółenka już są bardziej oficjalne.

wrobelek0403

ok. widze z
Cytat: golinda w 03 Kwi 2019, 20:51:20
nie lubię i nie mogę, bo halluks

w trampach mi super, ale to nie jest obuw, w którym czuję się atrakcyjnie :D

ok. to tak jak ja. Dziewczyny tu noszą i ja im zazdroszcze. A moze jakies koturny?

mobka

Sneakersy na koturnie, że się powtórzę ;)
Nie ma nic pomiędzy. Poważnie to te słupki powinny być mniej oficjalne. Ewentualnie baleriny, których nie nosisz ;)

golinda

Cytat: mobka w 03 Kwi 2019, 20:58:29Sneakersy na koturnie, że się powtórzę

nie, wyrosłam z tego obrzydlistwa :D

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2019, 20:57:40Dziewczyny tu noszą i ja im zazdroszcze.

a ja nie, bo czuby mi się już nie podobają :)

golinda

tak!

oglądam te wszystkie buty i stopy mnie bolą od samego patrzenia...

takie coś nawet mi się podoba (tylko że całe sztuczne)

https://www.zalando.pl/dorothy-perkins-daphy-czolenka-dp511b0a0-d11.html

zwierzatko_mojej_mamy

bywa rzadko modowo, że się zgadzamy z golindą, ale ja mam 162 cm wzrostu i jak mi internety proponują sneakersy na koturnie, to mi dupa cierpnie, przeciez to jest straszne, ani obcas, ani elegancki, ani na luzie, ani trampki, no taki koszmarek, przy którym emu wygląda jak sensowny sposób na życie, wyżej w rankingu koszmarów jest tylko chyba crocks
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403