buty, buty, wszedzie buty ;) vol. 2

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 12 Cze 2018, 00:55:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

To chyba genetyczne, mama miała też jednego i na tej samej stopie.. Drugi jej się nie zrobił.
Imagine there is no hate

mobka

mika

mobka

Fuck, emu poprawiło rozmiarowkę, 35/36 jest za małe. Czekam na black Friday licząc, że trafię 37 taniej...

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

A ja bym wzięła dwukolor chyba.
Imagine there is no hate

inkageo

Skorzystałam z black friday i czekając na obiad kupiłam takie zwykłe sztyblety w ccc. Całe 143 zł :D
Dużo było nawydziwianych, ale znalazłam jeden prosty model, bez błyszczącej lamówki i z licowej gładkiej skóry. Bardzo wygodne są.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, fajne! A maja jakies ocieplenie?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Jest jakiś filc w środku, ale nie od samej góry, w połowie buta się zaczyna.
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

E to kupie innym razem. Te oficerki sa ocieplone.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

dragonfly

Cytat: inkageo w 23 Lis 2018, 15:44:20
Dragonowe super porządne :)
Stary ma kilka par od nich, mowi mi: kup sobie, nie bedziesz potrzebowala nowych butow przez kilka lat....

Naiwny lol lol lol

golinda

Cytat: dragonfly w 23 Lis 2018, 16:25:44kup sobie, nie bedziesz potrzebowala nowych butow przez kilka lat....

o jezuniuuuuu gdzie on się uchował? lol lol lol

a poza tym piękne! Twoje Inka też super, zwłaszcza za tę cenę.

przyszły moje trampki ogrzewane białe Big Stary i już je kocham! jeszcze tylko w poniedziałek w Lidlu spodnie dresowe muszę kupić i look na miasto gotowy ;)

wrobelek0403

dragonfly, trampki fajne, ale jak zobaczylam te trzecie, rozbolały mnie palce lol

dragonfly

wrobelek0403, mierzyłam je w sklepie (czarne). Są mega wygodne, ja mam zawsze problem, bo mam wąskie stopy, a te leżą idealnie.

wrobelek0403

dragonfly, to ja moge tylko zazdrosci.