Stylizacyjne zmagania Kasi - od początku do samego finału

Zaczęty przez Kasia, 28 Gru 2007, 17:43:41

Majeczka

Boze peonie sa przepiekne !!! dlaczego ja ich nie moge miec ;( kasia zazdraszczam :) i jestem za ostatnim bukietem PIEKNY
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

cumberland

Cytat: Kasia w 27 Kwi 2008, 14:36:07
no i że piwonii to w czerwcu nie uświadczę :( 

głupie te baby jakieś czy co??? przecież piwonie kwitną przede wszystkim w czerwcu!!!!    :hammer:

foszek

foszek

Kasia

polewam za bukiety :)
wczorajsze i dziesiejsze :)

dzięki dziewczyny
czakam jeszcze na inne zielono białe cudeńka

foszek

Kasia

Kasia

a co powiecie na taką bransoletkę :)

mary

Kasia

na to wygląda

to z kruka - perły i cyrkonie w srebrze

mary

widziałaś na żywo? Zastanawiam się czy nie jest zbyt drobna. Na zdjęciu to nie zawsze jest jasne.
A kolczyki masz już?

Kasia

mary_popins z biżu jeszcze nic nie mam i jestem już powoli załamana

tej ze zdjęcia nie widziałam niestety :(
no i nie ma do niej kolczyków do kompletu :(

szukam i szukam i nic mi w oko nie wpada :)

ale wierzę że w końcu znajdę coś idealnego :)

Kasia

chcę wiszące i dyndające :)

jakbyś coś znalazła to wrzucaj :)

Kasia

dodaa84 tylko teraz muszę ją oblookać na żywo i mam nadzieję że będzie równie piękna i nie za drobna :)

Kasia

myślałam nad czymś szerszym ale skoro nic szerszego nie podoba mi się to może pójdę w kierunku delikatniejszej biżu :)

Kasia

zuzia

Kasia,
to jest sztuczna biżuteria?
jeżeli tak - to mi się nie widzi, przykro mi. Ale wg. mnie to nie jest okazja na sztuczną bużuterię.

mayagaramond

Cytat: zuzia w 05 Maj 2008, 22:38:52
Kasia,
to jest sztuczna biżuteria?
jeżeli tak - to mi się nie widzi, przykro mi. Ale wg. mnie to nie jest okazja na sztuczną bużuterię.

w takiej sytuacji odpadna wszystkie krysztalkowate kolczyki, bo na takie kolczyki z diamentami to chyba malo kogo stac...

Kasia - co bedziesz miala we wlosach? Bedzie welon? Kwiatek?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

elizapj

jesli chodzi o wlosy to najb mi sie podoba prawy gorny rog

co do bizu...no niby zuzia ma racja...ale ta racje rownowazy komentarz mayiG

taka ilosc brylantow, zeby byly najgorszego gatunku, to 6 cyfrowa cena, nie w pln:( wiec sie nei przejmuj

mi sie wydaje ze sztuczna mozna spokojnie nosic jesli sie nie stara udawac ze sztuczna to prawdziwa:)

mika

Kasia

z biżuterią mam problem bo obeszłam wielu jubilerów i NIC mi się nie podoba NIC !!!

szukałam u różnych, perły wszedzie takie same, nic nowego, nic ciekawego nie wpadło mi w łapki,

SZTUCZNEJ biżu nie planowałam i też z tego powodu odrzuciłam perełkowe bransoletki mgiełki - bo żyłka mi sie nie widzi

jeżeli chodzi o srebrną biżu to naprawdę wzornictwo jest bardzo ubogie i dodatkowo miałam wrażenie jakby niektóre części biżuteri były lepione palcami :(

a ja chciałam takie żyradole jak na zdjeciu - ta ma podobno kryształki Svarowskiego ;)

więc jakby ktoś gdzieś widział takie cudo ze srebra lub białego złota to  :flowers:  :drunk: :)
no i oczywiście z cyrkoniami bo brzylanty w takiej ilości kosztowały by dziesiątki tysięcy złotych

na głowie planuje welon mgiełkę :)

mika

Kasia a byłaś u Svarowskiego w Złotych tarasach?? tam znajdziesz takich żyrandoli na pęczki

golinda

Kasia, a wg mnie jako blondynka powinnaś mieć coś bardziej wyrazistego

mika

no mówiłam że jakieś kamienie, szmaragdy, szafiry czy cóś takiego, to ona mnie nie słucha!!!!