Stylizacyjne zmagania Kasi - od początku do samego finału

Zaczęty przez Kasia, 28 Gru 2007, 17:43:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

Kasia,  wygladasz po prostu bosko lacznie z welonem ;D to razem sobie do maja poczekamy ;) ja to swojej nawet w ecru nie widzialam ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

Ja swoją też w maju dopiero zobaczę i pierwszy raz przymierzę dopasowaną, bo ta salonowa 38 to na mnie wisiała, jak na wieszaku. Już doczekać się nie mogę ;)

ze_nitka

Ja myślę że biała będzie wyglądać jeszcze lepiej :)
mary_popins, a nie spinaly ci babki szpilkami ani nie sciskaly? nic nie chcialy pomoc w ten sposob?

mary

spinały. Ale to i tak niewiele dało. Musiałabym być spięta od ramiączek do dołu. A jak tylko się schyliłam to szpilki wyskakiwały, aż się bałam czy mi się gdzieś nie wbiją ;)

ze_nitka, wskoczysz na dyskusję na mój wątek. Coby tego Kasi nie zaśmiecać.

mayagaramond

Cytat: "Kasia"nie białą / biała/ srebrną :)

czyli szukamy srebrnych butow?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

mayagaramond

Cytat: "Kasia"niom na 7cm obcasie

[ Dodano: 25-01-2008, 18:12 ]
To sa sandalki ze strony Nine West czyli moga byc do dostania w PL.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

ładne :)
tylko boje sie że przy całonocnej imprezie te paski mogą sie wpijać w nogi

nionczka

Piekna panna mloda bedzie Kasia! Juz sie doczekac nie mozemy!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: "Kasia"ładne :)
tylko boje sie że przy całonocnej imprezie te paski mogą sie wpijać w nogi

Moga, moga. Ale przy calonocnej imprezie w zasadzie kazde buty (z wyjatkiem addidasow ;-) ) dadza sie we znaki... Dobrze jest miec buty na zmiane, moga byc do tanca (Inka miala), albo jeszcze jakies inne.

Tu jeszcze dwie pary, tym razem ze trony ALDO:

abkasia

Kasia, kiecka BAJECZNA i wygladasz w niej bosko.. i ten dlugi welon- pieknie:) :mrgreen:

spragnienie

Cytat: "Kasia"potwierdzam :)
Liporio zamówiona

Wg. mnie bardzo dobrze wybrałaś  :) Ta sukienka po prostu pasuje do Ciebie.

mimbla

Kasia, sukienka piękna i pięknie w niej wyglądasz! Mimo, że ten fason jest dość częsty, to koronka i sposób jej nałożenia na suknię sprawia, że suknia jest oryginalna i nietypowa ( jeszcze, bo ta branża żyje z naśladownictwa ;-) )

mayagaramond

Louve

trik26

Kasiu, no i bardzo słuszny wybór.
A co do ptysia to nie ptys, tylko jakaś pralina, no ale cóż

rubin04

Kasiu - gratuluję i zazdroszczę!!
Bardzo mi sie podoba!
Mam nadzueję ze i ja w końcu wybiorę... Może za tydzień :)

sierpniowajulka

Kasiu, fajną kieckę wybrałaś. I już nie tylko po zdjęciach stwierdzam. Moja siostra ją wczoraj przymierzała. Też ładnie się w niej prezentowała, ale nie tak ładnie jak Ty. :) Jej było ładniej w sukni Benjamin Robertsa (niestety nie ma jej na stronie), która niestety kosztowała 4000. Widziałyśmy też i mierzyłyśmy tę suknię z Abiu - dobrze, że na nią się nie zdecydowałaś. :)

Kasia

Cytat: "sierpniowajulka"Moja siostra ją wczoraj przymierzała

a o której byłyście wczoraj w Mystique??

z wrażenia całkowicie zapomniałam że miałyście być :)
a ja byłam zamawiac właśnie koło południa :)

ta sukienka nie na każdym dobrze wygląda
ja się przekonałam na właśne oczy jak po mnie do przymierzalni weszła jakaś dziewczyna przymierzayć też Liporio

wyszła i mówię do mojego N
zobacz to "moja" kiecka
a on
nie no coś ty przecież to całkowicie inna sukienka

dopiero po chwili zobaczył że to ta :)
dziewczyna była dużo szczuplejsza ode mnie i i chyba trochę niższa
w kiecce wyglądała na małą przysadzistą kobietkę
a wcale taka nie była :)

co do tej w Abiu to już pisałam że ona była przymierzona głównie tylko dla pokazania fasonu
bo ona ma ma brzydką koronkę i brzydkie zdobienia  :-/

mam nadzieję że do ślubu pozostanę w przeświadczeniu że wybrałam najlepszą opcję :)

chociaż przerobiona Lametti też mnie korciła :)

dziewczyny dzięki za wszystkie opinie, uwagi i porady :)

sierpniowajulka

Cytat: "Kasia"a o której byłyście wczoraj w Mystique??
wydaje mi się, że byłyśmy ok. 12:30 - 13:00.
Cytat: "Kasia"dopiero po chwili zobaczył że to ta :)
dziewczyna była dużo szczuplejsza ode mnie i i chyba trochę niższa
w kiecce wyglądała na małą przysadzistą kobietkę
a wcale taka nie była :)
Hahaha. Okaże się, że to była moja siostra. :P W której przymierzalni była? Blond włosy mniej więcej do łopatki? I towarzyszyły jej mama i siostra (czyli ja)?

salsa

Kasia, Bardzo dobrze, ze zdecydowałas sie na liporio ponieważ ta suknia jest  po pierwsze absolutnie piękna, po drugie świetnie w niej wygladasz, jestes bardzo elegancka a po zobaczeniu fotek z twarza stwierdzam, że również BARDZO MŁODA i nie masz z czego się omładzac :) dodatkowo ta suknia jest bardziej oryginalna od innych, ktore przymierzałas, a tył jest boski. Jedną mam uwagę, w sumie to myślę, ze bez znaczenia, bo suknia nia była dopasowywana juz na Tobie i pod Ciebie-ale jak bedziesz odbierała własną to zwróc uwage, zeby panie zebrały Ci ją mocniej w okolicy bioder i brzucha, bo ten model ze zdjecia nieco oddstaje, wiec warto zeby się tu postarały.  :mrgreen:

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kasia

Cytat: "sierpniowajulka"wydaje mi się, że byłyśmy ok. 12:30 - 13:00.

ja am dwie odziny podane
na paragonie z kasy 11.07 a na paragonie z opłaty kartę 11.47  :shock:

dziewczyna o której piszę była tylko z koleżanką i na pewno nie była to Twoja siostra z Tobą
bo ... dziewczyny były chyba pierwszy raz na  mierzaniu bo nie wiedziały czy mogą wejść w butach i czy np. pani pomoże się ubrać

jak zobaczyłam tą dziewczynę to aż mi sie ja przytulić i pocieszyć chciało - a jej koleżanka nie była  stanie nic powiedzieć ...

Cytat: "salsa"bo suknia nia była dopasowywana juz na Tobie i pod Ciebie-ale jak bedziesz odbierała własną to zwróc uwage, zeby panie zebrały Ci ją mocniej w okolicy bioder

mam nadzieję że mi ją na biodrach jeszcze zbiorą bo ja raczej bezbiodrzasta i beztyłkowa jestem i ta kiecka tam sobie wisiała tylko

no i chciałabym aby Panie mi ją wogóle troszke zweziły bardziej do rybkowatego kształtu
a nie wiem czy sie to da bo tam jest ten ozdobny pas przechodzący w ten fartuszek z przodu
i zresztą ten model to jest własnie litera A która niestety tyłka i bioder ma nie opinać

kombinować na pewno bedę  :mrgreen:
ale na całe szczeście teraz mam 3 miesiące spokoju :) - bo licze że wybór butów, biżu, bukietu i innych dodatków nie podniesie mi tak poziomu adrenaliny jak wybór kiecki :)

mary

sierpniowajulka, a Twoja siostra już się skłania ku którejś sukni?

Kasia, raz jeszcze gratuluję, że masz za sobą ten wielki wyczyn, jakim jest wybranie swojej sukni ślubnej  :-D

sierpniowajulka

Cytat: "mary_popins"sierpniowajulka, a Twoja siostra już się skłania ku którejś sukni?
na razie są 4 faworytki. Trzy zostały wklejone w wątku o sukniach-rybkach, a czwartej niestety w necie znaleźć nie mogę... ale to dopiero początek sukienkowej drogi przez mękę. :P Kiedyś wśród faworytek była również Twoja suknia z Lilea, ale odpadła, gdyż panie kategorycznie odmówiły wszycia w nią fiszbin. :( W środę po raz drugi wędrujemy do Madonny. A w przyszły weekend pooglądamy suknie demetriosa... I zobaczymy, co z tego wyjdzie. :)
Sorki Kasiu za zaśmiecenie wątku.  :oops:

[ Dodano: 26-01-2008, 22:21 ]
PS. Właśnie znalazłam czwartą (tak mi się wydaje, że to ta) - wkleję w rybkowy wątek.

mika

Kasia wyśnił mi się dla Ciebie taki bukiet dziś