Wiosna/lato 2017

Zaczęty przez golinda, 28 Sty 2017, 18:22:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

marax spoko kostium bierz

zawsze sie zastanawiam dlaczego wszystkie Twoje zdjecia sa bokiem :D

zwierzatko_mojej_mamy

golinda, no w Twoim ostatnio wyewoluowanym stylu :D dużo jeszcze planujesz takich ze sznurówkami i falbanowym dołem? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 28 Cze 2017, 12:02:13dużo jeszcze planujesz takich ze sznurówkami i falbanowym dołem?

zdecydowanie same z luźnym dołem
sukienkom ołówkowym powiedziałam "good bye"

callja

Cytat: golinda w 28 Cze 2017, 12:17:56sukienkom ołówkowym powiedziałam "good bye"
NIE-WIE-RZĘ!!!
:szok: :szok: :szok:

marax, lasko nebeska, figurę masz jak marzenie!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

nigdzie nie mogę kupic już tej sukienki jakby komus sie rzucił w oczy 36 to plis kupcie mi http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/clothes/dresses/rj429-33x/long-floral-dress
Może ktoś sie wybiera w warszawie do tych galeri RESERVED Dom Towarowy Wars&Sawa
00-017 Warszawa
Tel. 785003430
RESERVED Centrum Handlowe Reduta
02-326 Warszawa
Tel. 785003431
RESERVED Galeria Mokotów
02-675 Warszawa
Tel. 785003458
RESERVED
RESERVED Centrum Handlowe Auchan
05-500 Warszawa

justynaaaa2

marax, mogę przy okazji podskoczyć do auchan, jak będzie to ci wezmę

wrobelek0403

Kupilam sobie kiecke  :D oczywiscie poszlam odebrac paczke i tylko weszlam zerknac lol

Taka w cwiotki :) lekka i luzna :D

Podobala mi sie granatowa, ale troche zbyt obcisla w talii byla. To za dwa kilo :D
https://quiosque.pl/granatowa-sukienka-z-turkusowym-panelem.html

Wezcie mi powiedzcie cp myslicie o takim fasonie dla mnie? Ujdzie? Fajnie sie uklada, zwiewna taka.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Wrobel w tej w kwiatki wyglądasz fajnie, w tej drugiej jakoś mi się nie widzisz...

zwierzatko_mojej_mamy

a mi przzeciwnie ;D w drugiej fason lepszy, tylko print niekoniecznie, a pierwsza... khem

www.annawilk.pl

niewiemjaka

druga nieeeeeeee
pierwsza tak so so

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, nie od dzis wiadomo, ze mamy kompletnie rózne gusta :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

a ja troche zle stanełam, ona z tyłu jest dopasowana do pleców, tylko z przodu taka luzniejsza.

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403, no jednakowoż gusta gustami, ale ideał kobieciej sylwetki w kiecce możemy mieć dość podobny ;D jeśli chcesz dobrze wyglądać tylko na plecach,  to bierz :D może źle stanęłaś, ale talii nie masz żadnej nigdzie i ja rozumiem, że worek i luźniejsza, tylko to nie jest worek i luźniejsza, tylko dopasowana wszędzie, a w talii wór bezsęsu - ale może to tylko ja mam taki problem ;) dodatkowo uważam, że uwydatnia Ci w sposób absolutnie nieseksowny Twoj boski biust - wiem, nie każda kiecka musi uwydatniać w sposób seksowny, ale jeśi tego nie robi to nie musi od razu uwydatniać w sposób nieseksowny ;D stań inaczej, ale chyba mnie inne zdjęcie średnio przekona ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, przepadło, juz nie zwroce ;)

inkageo

Wróbel pierwsza lepsza!
Imagine there is no hate

inkageo

Fajna, jest. Ewentualnie większy dekolt bym jej wyrżnęła :)
Imagine there is no hate

golinda

wrobelek0403

Dzieki za opinie. To nie bede kupowac drugiej ;)

A co myslicie o tej granatowej z linku?

inkageo

Bez rewelacji ta granatowa. Nie jest ani elegancka, ani luzacka.
Imagine there is no hate

golinda

też mi się nie podoba
dziwne to połączenie granatu z turkusem

golinda

byłam dzisiaj ze stylistką na zakupach
mam dwie marynarki, dwie spódnice, dwie bluzki, jedne spodnie
nie znalazłyśmy idealnych spodni granatowych. chcę jeszcze buty i może torebkę plus kilka wakacyjnych ubrań, ale do tych chyba stylistka nie jest mi potrzebna, jadę na Minorkę, a nie do Cannes :D
jestem bardzo zadowolona z zakupów i umęczona

przejrzałyśmy moją szafę, kazała mi wszystko mierzyć, trochę rzeczy do śmieci, trochę do oddania/sprzedania
absolutnie zakazała mi rezygnować z ołówkowych sukienek i spódnic. ok, nie upieram się, ale one muszą być NIE ZA CIASNE :D

goga

Cytat: golinda w 05 Lip 2017, 18:59:03absolutnie zakazała mi rezygnować z ołówkowych sukienek i spódnic.

mądra kobieta :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)