Wiosna/lato 2017

Zaczęty przez golinda, 28 Sty 2017, 18:22:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

salsa

elve, ale ładna ta pierwsza, to Zara?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Jeansowa :) Nie trzeba wciagac brzucha :D luzna, ale zgrabna :)

Tamta odesle, pojade do factory do danhena, ostatnio kupilam tam zajebista kiecke :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ta jest ok :)

Salsa ta letnia, styl dzięcięcy?
To z brzeskiego butiku z polskimi ciuchami. Więc pewnie hala spod Łodzi ;) Kilka lat temu ją kupiłam.
Imagine there is no hate

golinda

ja już porzucam samodzielne zakupy, umówiłam się ze stylistką, niech mi doradzi

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

Ja mierzyłam wczoraj w Medicine tą w kwiaty co Inka oddała - 36 była za luźna w biuście, ramionach i talii. 34 nie było. Długość była fajna, bo tuż za kolano.
Ale mimo wszystko ja się nie czuję sobą w takich kwiatowych motywach

wrobelek0403

Ta mi sie bardzo podoba, no ale z gory wiem jak bede w niej wyglada :/

http://m.danhen.com/product-pol-1130-Suknia-z-granatowej-dzianiny.html

errata

Cytat: inkageo w 20 Cze 2017, 22:52:52
O a w czymś takim już do pracy nie pójdę. Chodziłam jak były upały, ale nie czułam się dobrze, tylko jeszcze nie kumałam dlaczego :D

a skąd ta sukienka? podoba mi się na lato idealna.

inkageo

Errata znalazłam zdjęcie metki :D Ja to mam bogate archiwum!

Nosiłabym ją, gdyby nie była tak krótka.
Imagine there is no hate

errata

Cytat: inkageo w 22 Cze 2017, 14:53:41Ja to mam bogate archiwum!

:D i jakie pomocne! Pewnie jej już nigdzie nie znajdę. Ale śliczna jest.
W moim województwie nigdzie nie mają swojej siedziby  :thumbdown: :thumbdown:

mayagaramond

Cytat: golinda w 21 Cze 2017, 08:54:15
- u nas takie rzeczy nosi 50-letnia recepcjonistka

Np. takie?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

ale super spodnica! chce taką :D

callja

Super, uwielbiam taką podniesioną talię :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

Ja sobie kupiłam 1 i szorty z 3 foto . Spódnica fajna ale dziwnie uszyta w pasie dobre było dopiero L

golinda

Cytat: mayagaramond w 22 Cze 2017, 15:50:40Np. takie?

no przecież napisałam wyżej jakie. odniosłam się do tej sukienki turkusowej w grochy, więc się nie czepiaj.

inkageo

Marax fajne te szorty :)
Imagine there is no hate

inkageo

Ja się obkupiłam w reserved. W tamtym roku omijałam ten sklep szerokim łukiem, jakoś wcześniej się zraziłam, ale w tym roku pozytywne zaskoczenie, wiele szmat mi się podoba. Spora część to 100% bawełna, reszta wiskoza, len, poliestry wyczułam i nawet nie zabrałam do przymierzalni.

Jest świetna bawełniana sukienka w kratkę, ale na mnie była niestety za duża. Wrzucam i polecam żeby przymierzyć, bo za śmieszne pieniądze, chyba 60 zł.

Kupiłam tą drugą, z wiskozy, na żywo jest fajniejsza, bardzo wygodna, ukrywa brzuch :D

Trampki a la converse po 30 zł i całkiem porządnie zrobione:
http://www.reserved.com/pl/pl/sale2/woman/accesories/qg063-00x/white-sneakers

I męskie koszula takie weekendowe bardzo fajne!
Imagine there is no hate

marax

Ta sukienka z mohito na zdjęciach wyszła tak sobie ale już ją kocham jest miękka i na żywo na prawdę ok do biegania. Co do reserved mają teraz super wzory.

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo, widziałam dzisiaj laskę w koszulo-sukience, takiej właśnie a la męskiej i za długiej - mimo wora bardzo mi się podobała, dobrze dobrała dodatki itd, super
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Ja bym ją wzięła i zaakceptowała luźność, ale dekolt mi się rozchylał, odstawał, wyłaził cały stanik.. No do pracy tak nie mogę.. Na człowieka z biustem jest uszyta.
Imagine there is no hate