Wiosna/lato 2017

Zaczęty przez golinda, 28 Sty 2017, 18:22:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

golinda, no, dziwne te ludzkie ciała, oj dziwne lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy, i to ze spokojem weszłam w 36 ;) serio :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Cze 2017, 11:37:51
golinda, no, dziwne te ludzkie ciała, oj dziwne lol

ciasne, ale dobre, sukienki na mnie, były też ciasne na chudą Inkę.
No jak?

marax

Ja mam strasznie duża klatkę piersiowa

goga

ja kupiłam aki kombinezon- ale zrobić sobie zdjęcie to wyczyn ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ciekawy :) Na jaką okazje?
Imagine there is no hate

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

marax

Cytat: inkageo w 14 Cze 2017, 18:51:21
Ciekawy :) Na jaką okazje?
Przecież to oczywiste to jest uniform nauczyciela biologi nie widać ?

wrobelek0403

magdalinska

niewiemjaka

Cytat: golinda w 15 Cze 2017, 11:54:36taką sobie kupiłam na wakacje:
bardzo fajna!

wrobelek0403

zamowiłam dwie kiecki na tym prettygirl i juz jestem wkurwiona. W srode w poludniu przyszedł mail, ze "wysłano". Zamowiłam paczkomatem, wiec powinnam w ciagu kilku godzin dostac cos od inpostu. Nadal nic nie mam, wiec paczka w ogole od nich w srode nie wyszła. To po huj pisza "wysłane""????

inkageo

Przyszły sukienki. Były koszmarnie wygniecione, pół godziny prasowałam, bo to takie trwałe zagniecenia były  :crazy:

Bardzo podoba mi się ta w kwiaty, ale fest ciśnie w talii. Wg tabeli powinna mieć 65-68 cm, a ma ledwo 62 i nieelastyczny gruby pas w tym miejscu.
Imagine there is no hate

niewiemjaka

Fajne obydwie :)

A ta w.kwiaty jest niebieska? Myślałam, że biała jest, czy zdj tak wyszło?

inkageo

Nie wisi, w biuście nawet dobra, szczególnie jak się wyprostuję :D
Kolor taki szaro-niebieski.
Imagine there is no hate

inkageo

No i pojechałam do galerii handlowej, bo nie chciało mi się pakować i odsyłać zakupów.

Zmierzyłam tą kwiatową w rozmiarze S i one jeszcze długo powiszą na wieszakach pewnie ;) W pasie niewiele luźniejsza, też czułam, że opina, a w ramionach i biuście już duża. Może za pół ceny się pomęczę w XS, ale teraz ją oddałam :D

Fajne ciuchy ma to medicine, kupiłam koszulę, która pewnie będzie moją ulubioną, na zdjęciu wygląda średnio, ale na żywo jest świetna, ja nie zapinam jej pod szyję. Dużo rzeczy mi się tam podoba, ale poczekam na wyprzedaż.

W reserved są fajne i tanie dresiki i haremki.  W HM wyprzedaż, ale straszne szmaty, ja tam stacjonarnie nic kupić nie umiem. Tylko szalik wzięłam za 20 zł, dawno mi się podobał :)
Imagine there is no hate

callja

inka, ładne te kiecki, ta granatowa/atramentowa ma piękny odcień!! - i mówisz, że aż tak niewymiarowe?? Dziwne :/

Hmmmm, wróciłam z dwudniowego wypadu z trzema torbami ciuchów lol lol lol Efekt czyjegoś wietrzenia szafy... Kilka sztuk na pewno oddam studentkom (bo np. pasują na dziewczyną z krąglejszym biustem), ale i tak mam zgryza, jakim cudem się w szafach pomieszczę?! I tak na bieżąco wydaję to, co mi się opatrzyło/wyrosłam/się sfilcowało/uznaję za nieodpowiednie dla pani w wieku właściwie już średnim/etc.
Gumowe szafy - no gdzie one, gdzie??
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Świetna ta bluzka! :)
Imagine there is no hate

golinda

śliczna bluzka, mam podobną z krótkim rękawem, zapinaną na plecach na milion guziczków ;) na randki dla wytrwałych

salsa

swieetna bluzka MAya, ja mam podobną ze stradivaliusa, bardzo lubie :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)