Wiosna/lato 2017

Zaczęty przez golinda, 28 Sty 2017, 18:22:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

marax, super!! co to?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

wyglada bardzo porządnie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

Tak maja świetne te bluzy niestety cenowo tez wysoko polowałam długo kupiłam w tk Max

niewiemjaka

marax fajna ta bluza

wrobelek0403

ja jakos nigdy nie moge na nic trafic w tym TK. P zawsze cos fajnego upoluje, a to kurtke, a to marynarke, a ja dupa :/

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 19 Kwi 2017, 15:09:37P zawsze cos fajnego upoluje, a to kurtke, a to marynarke, a ja

bo męska moda nie zmienia się tak jak damska
można tam sporo t-shirtów, spodni, koszul, czy krawatów dla chłopów zanabyć
damskie widuję tylko mega szmaty

wrobelek0403

golinda, ale kurtki skórzane są dosc uniwersalne, podobnie ciuchy outdoorowe. A ja na dziale damskim widze same szmaty wlasnie, P kupił sobie swietną kurtke narciarską, którą uzywa jako zimową, kurtke skórzaną, ostatnio płaszcz wełniany, z dwie bluzy.

A ja tylko buty raz kupiłam i jeansy raz.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 19 Kwi 2017, 14:52:03
Niestety Naketano
o matko, jak Ci zazdraszczam, oni szyją z takiego materiału, że bym się w to chętnie ubrała cała z głową :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

Duży wybór jest tych bluz byłam w 3 i w każdym były wiec pewnie i u was są . Materiał jest genialny poluje na rozpinana .

inkageo

Marax ile kosztowała?
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

dragonfly

Świetna bluza! Na chłodne dni super!!! A jak z rozmiarówka?

marax

O jeżu pisze ze to Naketano men Haha nie oddam jest boska . Wisiało ich tam sporo na  dziale damskim wiec uznaje ze nie jest typowo męska

malutenka

marax, suuper buza, ale ja mam ten sam problem co dziewczyny powyżej z Tkmaxx, nie umiem znaleźć ani pół ciucha! Mam kilka rzeczy do domu, plakatt drukowany na płótnie, zegar, jakieś pierdoły dla zwierząt, a z ciuchów nie umiem nic...

wrobelek0403

malutenka, własnie, ja tam kupuje pudełka sniadaniowe i inne pierdoły do kuchni :D

marax

Ja tam kupuje Crocs rzeczy do domu buty dla dzieci No i teraz te bluzy są fajne . Super tez maja spodnie tommy hilfiger

callja

Cytat: malutenka w 19 Kwi 2017, 18:17:33mam ten sam problem co dziewczyny powyżej z Tkmaxx, nie umiem znaleźć ani pół ciucha!
Witam w klubie!!
Jakaś walizka, jakiś talerzyk, coś do kuchni - a ciuchów znaleźć tam nie potrafię!!
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

mobka

Gdzie kupię jakieś fajne t-shirty - takie lepsze, grubsze, z dobrej bawełny i o takim ciut luźniejszym kroju? Nic mi nie przychodzi do głowy...

konwalia

Ja kupuję w kappahl linia Hampton i zalando essentials, kiedyś jeszcze Esprit jak był

mobka

Konwalia, ale to chyba takie klasyczne t-shirty. Ja bym coś bardziej "bluzeczkowatego" szukała.

konwalia

To teraz bluzkowe nakupilam z linii hm premium i na femestage