Wiosna/lato 2017

Zaczęty przez golinda, 28 Sty 2017, 18:22:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Imagine there is no hate

niewiemjaka

inkageo

Dokonałam dzisiaj zupełnie nieprzemyślanego zakupu, ale chyba nie będę żałować.
Sąsiadka przyniosła mi skórzaną kurtkę, stan idealny i 100 zł tylko. Pójdę pewnie z torbami, bo jej kuzynka przeprowadziła się za granicę i zostawiła cały swój dobytek do rozdysponowania, a nosi widocznie mój rozmiar :)
Imagine there is no hate

wrobelek0403

inkageo, bardzo fajna!!!
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Minusem jest krótki tył, ale długą już mam.
Imagine there is no hate

ishka82

inkageo, bardzo fajna :) i to skóra skóra? jak tak, to zrobiłaś interes życia :D

niewiemjaka

Inka spoko, na pewno nie bedziesz zalowac: )

inkageo

Tak skóra naturalna, dosyć ciężka jest. Podobno 500 zł kosztowała. Ja swoje skórzane w stradivariusie po 350 chyba kupowałam.
Imagine there is no hate

callja

inka, kurtka świetna!! I za taką cenę?? Takie okazje są straszne... strasznie fajne :D

Chcę się jutro po rubinowe ptaszory wybrać - muszę pomierzyć :)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Inka: Kurtka swietna!

O tej pory bede kupowac marynarki tylko w MD, zalozylam dzis nowa i nie pamietam kiedy mialam tak wygodna (!) marynarke.
Jestem w niej zakochana.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Inka, super wyglądasz w tej kurtce :)

Maya pokaz marynarke

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Dzięki :)
Ucieszyłam się, że dzisiaj chłodniej i mogę założyć :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

salsa zrobie fote, jak ja nastepny raz zaloze. Razem ze spodniami.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

cherry

Cytat: mayagaramond w 02 Kwi 2017, 11:26:10marynarki tylko w MD, zalozylam dzis nowa i nie pamietam kiedy mialam tak wygodna (!) marynarke.
Tez sie pod tym podpisuje!!! Materialy fajne i kroje.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

mayagaramond

dragonfly

maya, a możesz oddać?

u mnie zaczyna się chłodny sezon, czyli rano/wieczorem może być nawet tylko 13 stopni!!! Zastanawiam się nad tym, 100% kaszmir

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

dragonfly piękny! Uwielbiam takie swetry.

Musze sprawdzić czy mogę z Dubaju.

wrobelek0403

laski, ile czekacie przeciętnie na zwrot kasy z zalando?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

damka

u mnie nastąpiło to w ciągu paru dni.

inkageo

Szalejesz z zakupami :D Fajny!
Imagine there is no hate

zuzia

dragonfly,
ten norweski bardzo fajny!

dragonfly

Cytat: zuzia w 08 Kwi 2017, 17:22:34
dragonfly,
ten norweski bardzo fajny!
A dziękuje! Moja norweska przyjaciółka mi go zrobiła :)