Kleftedes - klopsiki zapiekane

Zaczęty przez jo_miekka, 27 Sty 2008, 22:51:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

właśnie zrobiłam :) niebo w gębie  :thumbup: dopisuję do ulubionych przepisów :)
super ten smaczek cynamonowy ;)

emcia

cynamonowe mięso musi być ciekawe

emcia

Super przepisy dziewczyny .pozdrawiam mąż emi

suegro

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2


emcia

Cytat: emcia w 14 Paź 2009, 18:42:30
Super przepisy dziewczyny .pozdrawiam mąż emi

a to troll paskudnik

ami

super przepis.. tylko powiedzcie mi kochane jak zrobic taki sosik pomidorowy.. jakich dac przypraw.. jakos to zagescic?? :)

jo_miekka

ami u mnie taki sos zwykle powstaje z krojonych pomidorów (jeśli zima to z puszki) - na patelni, odparowuje elegancko i zagęszcza się sam. Sól, pieprz, bazylia albo inne przyprawy, jakie lubisz.

ami

jo_miekka dziękuje, dziękuje  :beer:
dzis bylo bez sosu ale nastepnym razem bede pamietac:) co do klopsikow bardzo dobre.. tylko mi wyszlo ich tylko 15 a robilam moze ciut wieksze niz Twoje ;)

emcia


mobka

Zrobilam, co prawda bez bulki tartej i galki muszkatolowej, bo akurat z domu wyszly, o czym nie wiedzialam. Ogolnie dobre, ale to nie moj smak jednak.

jestynka

super są te klopsiki! wczoraj robiłam 1 raz
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

#37
Niebo w gębie! Szybko i bardzo, bardzo smacznie :)

Ps nie masz pomysłu na obiad, nie kupuj go, poszukaj wątku jo ;)

rilla

ja robie bez cynamonu - bo nei smakuje wtedy mezowi i daje duzo czosnku... to juz nie to samo, ale pyszne

aja

a naczynie czym samrujesz? smalcem, masłem?

sonja

aja ja wyłożyłam papierem do pieczenia - nic a nic się nie przykleiły :)

aja

Cytat: sonja w 20 Lut 2010, 13:26:38wyłożyłam papierem do pieczenia
dzięks
no jak Młody zjadł to chyba najgorsze nie wyszły

kasiad

Cytat: aja w 20 Lut 2010, 13:16:30
a naczynie czym samrujesz? smalcem, masłem?

ja piekłam na blasze od piekarnika
niczym jej nie wykładałam ;D

twinnie77

Jo, te kuleczki są boskie  :bravo: :bravo: :bravo:

Z racji Dukana, zamiast bułki tartej dałam otręby owsiane, zrobiłam z mięsa indyczego. Rewelacja!!!!!

Polewam piweczko.  :beer: :beer: :beer:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login


Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ze_nitka

Cytat: sonja w 12 Lut 2010, 14:24:08Ps nie masz pomysłu na obiad, nie kupuj go, poszukaj wątku jo

To jest prawda :) ostatnio kurczaka trochę tajskiego zrobilam w 25 minut, w czasie jak sie ryz brazowy gotował :)

Wykopuję bo będę robić w niedziele ;D