0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pewnie, ze czas, ja tez pożądam koloru juz chwile, ale nie mam weny na zakupy, co to jest? Fajna Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
wygląda na to, że kupiłam bluzkę pod kolor etui na telefon Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
golinda, taki dekolt nosisz w pracy? Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
też mam w tym kolorze Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
golinda, a skąd ta bluzka?
też mam w tym kolorze Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguji bluzkę, wprawdzie z zimowej wyprzedaży, ale uważam ją za letnio-wiosennąbiała koszulowa, ale fajny materiał, dziurkowanykupiłam wreszcie też fajne jeansy, w Pepe Jeans
oddałam ta bluzkę na mnie jakoś wisiała w barkach. Pewnie różnica anatomi Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
oddałam ta bluzkę na mnie jakoś wisiała w barkach. Pewnie różnica anatomi
Ziuta, swietna ta bluzka, jabardzo lubie COS