0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
strazakow nienawidze calkiem, fran ma woz strazacki i oni maja mala pile do ciecia blachy, male pojemniki na sprezone powietrze, helmy i gasniczki, szlag by ich trafil Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj wszystko ginie w tajemniczych okolicznosciach Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
z ciekawości : Wy byście pozwoliły?
bo potem na "thank you cards" wypada napisać, jak fantastyczna była lalka z monsters high LOL LOL
dragonfly Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujPrzypomniało mi się wesele mojej przyjaciółki w Szwecji, o północy było rozpakowywanie prezentów od gości i pokazywanie kto co dał, a z boczku siedziała mamusia i zapisywała w kajeciku Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj (kwoty w kopertach mówili mamusi na ucho) Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Ale ja nie rozumiem tej dyskusji Cheesy ja napisałam ze moj prezent wywoła mała awanturę i to miała być ciekawostka na co padło pytanie - moze zacytuje jestynkę :
plastelina się wciska w klocki.aaaajak to wyczyścić?
u nas też lego friends się wala wszędzie i ryk, że nie ma marchewki.