0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
calla fajnie Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujmy wybraliśmy lokalizację ze względu na Zadar, do którego lecimy
jak przyjdziesz drugi raz do tej samej knajpy to obsluga (często włąsciciel) to traktuje cię prawie jak członka rodziny
tez mam takie obserwacje i zawsze kieliszeczek czego dobrego albo kawałek ciasta dorzucą do obiadu Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Może polecisz jakaś fajna restauracje?
plaże tamtejsze są kamieniste wie rozumiem ze na ręczniku nie poleżę?
Normalne jedzenie, bez szału Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Jedynie pizze dobra robia.
Wracam do Chorwacji, w lipcu, więc pelnia sezonu, co by sie nie nudzić, to w dwóch miejscach
ze jak??? w lipcu????
spokojnie, mam 3tyg urlopu Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Wracam do Chorwacji, w lipcu, więc pelnia sezonu, co by sie nie nudzić, to w dwóch miejscach Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujPolecicie miejscowość? Kwatery?Poszukuję spokojnej, niedużej miejscowości z plażą z długą płycizną, ze względu na dzieci, beton i kamienne płyty odpadająA jakby jeszcze tłumów nie było, to już byłoby cudownieRaczej na północ od Splitu, mogą być wyspy, ale też raczej północna częśćZmiana planów, na północ od Gradaca Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj więc w zasadzie cała CRO wchodzi w grę
A ja się jeszcze nie moge zndecydować. Czy jest możliwa plaża płyta w miarę piaszczysta z łagodnym zejściem. Nie koniecznie wielka miejscowość. Do tego nocleg bardzo blisko plaży. PLus szybki dojazd z PL ?