0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Uwielbiam Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
wygrałam w konkursie płytę z polską muzyką alternatywną, nie zdążyłam się jej nasłuchać, ale tam kilka zupełnych nowości (dla mnie), zaskakujących, świeżych...dawno nie było takiego roku. według mnie.
O tak!Dorzuciłabym do tego zestawu jeszcze D. Podsiadło (teledysk do "Powiedz mi, ze nie chcesz" - świetny) Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Ale najgorsze, ze zmienili playliste Na starocie z klasyki rocka zamiast nowosci
Nazwę sobie nawet zmienili z roxy na rock si..
wiedziałyście, że P. Małaszyński ma kapelę? Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
wiedziałyście, że P. Małaszyński ma kapelę?
wiedziałyście, że P. Małaszyński ma kapelę? Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj za jakiś czas będzie u nas ich koncert...zastanawiam się, czy nie iść, tym bardziej, ze mama powiedziała, ze chętnie na Małaszyńskiego popatrzy Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj muzyka (dla mnie) całkiem przyjemna Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
tak Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujInka-posłuchałam dzis troche nowego radia Rock-si (Roxy) i powiem CI, ze bez sensuok, graja rocka ale to jakies takie stare kawałki, nie wiem jak oni chcą zastąpić eskę rock-tam było duzo nowosci, fajne płyty, audycje z muzykami etcw sumie nie wiem czy ta zmiana im wyjdzie na dobre, bo wywaliali fajne audycje i dali Wojewódzkiego, ktorego akurat słuchacze eski rock średnio cenilimuzyka natomiast nie jest jakas super, no ok rock, ale to nie to,nie to....pożyjemy zobaczymy
świetnie sie słucha tej Kari!
czy kari to dawna "kari amiriam"?