0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bana jest rewelacyjnym aktorem, nie wspominając o wyglądzie wink - ach, Hektor! Ale uwierz, Rhys Meyers jest iście bosssski... nie dość, że charyzmatyczny, to oczu od niego oderwac nie sposób, a spojrzenie ma ciarkopędne... dreaming dreaming dreaming
Henryk VIII w jego wykonaniu zdaje się niezbyt rozgarniętym prostakiem.
'The Killing' - serial kryminalny (Ale Kino)
callja no zupełnie inne odczucia mamy Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj A ciekawa jestem jak odbierasz Annę Boleyn?
Mnie Anna nieziemsko irytuje, jest taką zimną...
ja i Henryka i Annę w serialu odbieram źleon rzeczywiście dresiarz, a ona laska dresiarza
historię Anglii znam dość słabo, ale doczytałam w pewniejszych źródłach i faktycznie dowolność jest spora
podobno w rzeczywistości był otyły i pod koniec życia miał bęben jak w 9 m-cu ciąży
i tak lepsza od swojej następczyni Jane Seymour
u Katarzyny Medycejskiej?
dzięki!
fajnie, że są takie filmy, człowiek przynajmniej ruszy mózgownicą
Kończę oglądać Tudorów. I muszę podzielić się jedną refleksją. Dlaczego do diaska oni się nie starzeją?!
dragonfly za to Katherine Parr, z którą Henryk ożenił się gdy miała 31 lat, wygląda jakby była dawno po menopauzie Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Katherine Parr, z którą Henryk ożenił się gdy miała 31 lat, wygląda jakby była dawno po menopauzie