0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Księżna do polecenia.Ale do obejrzenia raczej na wcześniejszym seansie, bez tłumów, popcornu i chłeptania coli za uchem Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujJa też nie znoszę dubbingu! Jestem gorącą zwolenniczką napisów, lektorzy też mogą być (choć irytują mnie niektóre głosy)ja też jestem uczulona na niektórych lektorów. cóż z tego, że film fajny, skoro głos podkłada lektor z polsatowskich filmów z Jean Claude van Dammem Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujChyba nie lubimy tego samego Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujJa też nie znoszę dubbingu! Jestem gorącą zwolenniczką napisów, lektorzy też mogą być (choć irytują mnie niektóre głosy)ja też jestem uczulona na niektórych lektorów. cóż z tego, że film fajny, skoro głos podkłada lektor z polsatowskich filmów z Jean Claude van Dammem Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Ja też nie znoszę dubbingu! Jestem gorącą zwolenniczką napisów, lektorzy też mogą być (choć irytują mnie niektóre głosy)
Bylismy w zeszlym tygodniu na transporteer 3, w zasadzie to oplaca sie obejrzec tylko dwie sceny: 1. jak Frank zdejmuje koszule, 2. jak Frank zdejmuje koszule Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujBylismy w zeszlym tygodniu na transporteer 3, w zasadzie to oplaca sie obejrzec tylko dwie sceny: 1. jak Frank zdejmuje koszule, 2. jak Frank zdejmuje koszule Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujto i tak warto isc Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
polecam "Siedem Dusz" z Willem SmithemTylko z tego co widzę w necie on dopiero od marca w kinach...malutenka- czy czytałas cala serie Zmierzchu. Tego jest juz 4 czesci?
moja mame dzisiaj wyslalam na "droge do szczescia" - zobaczymy co powie, jak tam uwielbiam leonardo, kate tez nie pogardze, wiec pewnie by mi sie podobalo Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Idealny facet dla mojej dziewczyny niestety okazał się niewypałem Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Na Testosteronie i Lejdis się pośmiałam, a na tym to odliczałam czas do końca Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj A reklamy trwały tak długo, że zdążyliśmy zjeść cały popcorn zanim film się rozpoczął Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj