0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a my bylismy na kochaj i tancz- i najlepszy w calym filmie byl- dentysta!! Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
ja włąsnie czytam ksiazkę i zamierzam isc na film (o Lektorze myślę Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj )
Dentysta rządził Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj A tak poza tym to idąc na film nie spodziewałam się rewelacji, ale i tak wypadł poniżej moich oczekiwań.Dla mnie ten film miał jakiś niedopracowany scenariusz. No i gra aktorska tez średnia. Miko momentamibyła bardzo sztuczna Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Lektora widziałam i polecam. Bardzo dobry film.
my wczoraj widzieliśmy (pierwsze wspólne wyjście) podobał mi się ogromnie, właściwie to już dawno nic mi się tak nie podobało, naprawdę...mówicie, że książka średnia, a szkoda, bo chciałam przeczytać, byliśmy też na "Slumdog millionaire" (przyszaleliśmy, 2 x kino jednego dnia, ale sis była tak łaskawa) też dobry, no i muzyka świetna
Jusia, książka nie jest gruba, rzekłabym, że wręcz cienka i bardzo oszczędna. Myślę jednak, że dla porównania warto. Ja pamiętam, że czytałam ją zaraz po "Madame" Libery, bo miałam te dwie książki porównywać i oszczędność Schlinka w porównaniu z barwnym pisaniem Libery jakoś mnie zbiła z tropu
Mignon, uwielbiam "Madame", jedna z moich najukochańszych książek Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Polecam Miasto slepcow. Nie chce sie rozpisywac na temat walorow artystycznych bo tu mam duze watpliwosci ale film jest ciekawy ( z zaznaczeniem ze ja ksiazki nie czytalam ). No i lekko mnie przerazil
A ja lubię książkę i w związku z tym waham się co do filmu... ale pewnie obejrzę Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Ejże, ejże! Ja to chciałam napisać!Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Tak sobie mysle ze szczesliwsza jestem jak nie musze porownywac Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj W tym przypadku jednak bardzo mnie intryguje ksiazka, musze sobie zrobic taki prezent Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj