0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a tu jeszcze cytat ze mnie samej : laski Krakuski, rusza kolejna edycja taniego kina w Krakowiepodnieśli ceny biletów, zawsze było "sztuka za 5 zł" a teraz jest za 6 zł no ale i tak Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj kto zainteresowany , to takie filmy sa w tym roku w ARS (barany jeszcze nie podały tytułów)Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujrepertuar, godziny itp w zakładce repertuar Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Najpierw Tajne przez poufne Cohenów - ich porażka reżyserska, moim zdaniem Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj i obsada tego nawet nie uratowała...
na 33 sceny chciałam iśc...mnie "Plac Zbawiciela" zdołował, to gorsze?właśnie " Plac..." leci w tv ...mam farta
A 13 lutego jest premiera Włatców Móch Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujA 13 lutego jest premiera Włatców Móch Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Mąż mnie zabiera do kina na walentynki, romantyk Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Na Zmierzchu były napisy... Czytany?
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujA 13 lutego jest premiera Włatców Móch Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Mąż mnie zabiera do kina na walentynki, romantyk Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujnie cierpie włatców móch Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujod czasu jak taki jeden za kazdym razem raczy nas tymi samymi historyjkami czesia i puszcza je z komórki Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujA 13 lutego jest premiera Włatców Móch Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Mąż mnie zabiera do kina na walentynki, romantyk Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujnie cierpie włatców móch Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Zmierzch mnie rozczarował- taki naiwny trochę -może sie podoba, ale chyba tylko nastolatkomja juz chyba za stara na takie romanse szkolne jestem:)