doda
Wiedźma-plotkara

|
dragon śliczne  ten kostium kąpielowy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #625 : Marzec 09, 2010, 10:55:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
ale super te ciuszki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1235
|
dziewczyny, dużo osób przynosi mi już ciuszki dla Małego, tych na 56 i 62 mam dwie szuflady, więc prosze o ubranka na 68... ile takich właśnie bodziaków i pajacy będzie mi potrzebnych?
Irene nosila ten rozmiar baaardzo dlugo, moze nawet jeszcze nosi. Z czasem coraz mniej ubran potrzeba bo dziecku wystarczy jedna pizama na dobe, nawet na pare dni i 1 body na dzien.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

klub drętwiaków :D
|
Irene nosila ten rozmiar baaardzo dlugo, moze nawet jeszcze nosi. Z czasem coraz mniej ubran potrzeba bo dziecku wystarczy jedna pizama na dobe, nawet na pare dni i 1 body na dzien.
no u nas nie wystrcza 1 kreacja na dobe,  jak Hugo byl maly zuzywalam o wiele mniej ubran bo maly nie ulewal, teraz po kazdym jedzeniu wyglada jak prosiaczek.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3801
invisible
|
teraz po kazdym jedzeniu wyglada jak prosiaczek.. Grin abkaś kup mu mognego sliniaka  ciuchy czyste beda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angelos
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3002
|
Ja Mlodej do jedzenia zawsze zakładam śliniak z rękawami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2380
|
to moje dziecko jakies dziwne, malo sie brudzi, tzn. o ile nie probuje sama z kubka sie napic  a jak kaszle to zatyka buzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 991
|
to moje dziecko jakies dziwne, malo sie brudzi, widać na zdjęciu w suwaczku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3801
invisible
|
mój tez je w miere czysto w mierę ... bo nieraz robi brum albo mu sie kichnie  no i wtedy wszystko do prania, bo ja sliniajka raczej nie uzywam, bo z reguły jest on niepotrzebny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
wiemy, wiemy  Dodany tekst: Marzec 10, 2010, 01:42:53
sliniajka raczej nie uzywam, bo z reguły jest on niepotrzebny 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 01:42:53 wysłane przez jestynka »
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3880
Moj wlasny 8 cud swiata
|
u nas tylko do obiadu śliniak potrzebny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angelos
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3002
|
U nas potrzebny, bo Lena lubi badać rączkami co je  A potem te rączki wyciera w ubranka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
U nas potrzebny, bo Lena lubi badać rączkami co je  A potem te rączki wyciera w ubranka  Filip też tak robi, ale nam to nie przeszkadza, a ze śliniakiem walczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
wlasnie licytuje ten komplet  Mlodej byloby w nim fajnie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 02:50:48 wysłane przez dragonfly »
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
dragon, bardzo fajny komplet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1235
|
to moje dziecko jakies dziwne, malo sie brudzi, tzn. o ile nie probuje sama z kubka sie napic  a jak kaszle to zatyka buzie  Jezu, jak moja! Ostatnio odmawia uzywania sliniaków (chyba dlatego, ze my nie uzywamy) wiec karmie ja bez niczego, ale sie nie brudzi. Pewnie dlatego, ze lubi jesc i nie pluje. Dodany tekst: Marzec 10, 2010, 11:31:42
Dragonku, a jak ta moja bluzeczka? Przyszla juz?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 11:31:42 wysłane przez nionczka »
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 550
Staś:) Staś:) Staś:)
|
Wczoraj w TK Maxx natknęliśmy się na część asortymentu rock star baby: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://rockstarbaby.com/collections.html Strasznie mi się podobają niektóre rzeczy. Na razie kupiliśmy dla Stasia smoczek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 550
Staś:) Staś:) Staś:)
|
w TK Maxx były tylko smoczki, butelki, zawieszki do smoczków, kaczki do kąpieli i komplety butelek ze smoczkami. Tu jest więcej, tylko ceny powalające: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.petitbaby.pl/mod/82/t/mnP/mID/21 My za smoczek płaciliśmy 15 pln, tyle samo kosztowały zawieszki, a całe zestawy 80 pln. Na allegro też te rzeczy są bardzo drogie. Mąż się śmieje, że trzeba było wszystko wykupić i za handel się wziąć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 447
|
Wczoraj była u nas moja, słynąca z oszczędności, teściowa i przyniosła Mikołajowi w prezencie body z długimi rękawkami, sztuk trzy, w kolorze "majtkowy różyk". Niby jemu jest wszystko jedno co nosi, ale mnie bardzo zastanawia skąd ona te ciuszki wzięła takie "śliczne" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
w kolorze "majtkowy różyk ekhm sprzedaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 447
|
ekhm sprzedaj  Pewnie tak zrobię, tylko nie wiem czy znajdzie się jakiś amator na tak wyszukany design. Generalnie to już drugi trafiny prezent od niej, poprzednio, już w szpitalu dostaliśmy pajacyk na 50cm, a Mikołaj urodził się 58  . Zapytała wtedy czy będę go prała w umywalce w szpitalu jak powiedziałam, że takiego nieupranego mu nie założe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1718
|
Zrobilam pierwsze zakupy  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item963152909_babaluno_bluza_na_misiu_3_6_m_cy_nowa.html Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item963158573_babaluno_starter_wyprawka_4_cz_pajac_body_0_3_m_c.html I musze przebrnac przez watki wyprawkowe, bo nie wiem ile body, pajacow, rampersow, czapeczek, lapek i innych kupic : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|