0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
twinnie77 dzięki!
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujtwinnie77 dzięki!Ale za co?Dodany tekst: 28 Sty 2009, 11:06:09I pierwsza kaszka za nami. Kupiłam BoboVita z brzoskwiniami, zrobiłam mu 2/3 porcji i zajadał aż się uszy trzęsły. I było mu mało, dostał jeszcze pierś.
Dziewczyny a co dajecie malucha do picia?
a jak dzieci maja juz te zabki, to jaki to ma wplyw na Wasze sutki, dziewczyny? Gryza je?????????
kamu2, a jaką kaszkę dajesz małemu? Tą ryżową i dodajesz wody, czy tą mleczno-ryżową? Ja kupiłam tą ryżową i zrobiłam na wodzie. Ale w kaszkach bezmlecznych Bobovity nie ma żelaza, a w Nestle widziałam, a schemat żywienia mówi, aby pierwsze produkty zbożowe były wzbogacane w żelazo.
Ja daje mu tą mleczno-ryżową z bobovity na wodę.Ale dziś kupiłam mu z nestle tą na mleko.
twinnie77kaszka mleczno ryzowa ma juz w skladzie mleko dlatego robi sie ja na wodziekaszka ryzowa nie ma juz tego mleka dlatego musisz je dodac,moze byc modyfikowane albo twoje odciagniete:)Ja od poczatku podaje mleczno ryzowa:)
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguja jak dzieci maja juz te zabki, to jaki to ma wplyw na Wasze sutki, dziewczyny? Gryza je?????????Ignacy ma już 2 zęby i jak na razie mnie nie pogryzł Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj