0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja byłam jakiś czas temu na ani mru mru. tez nieźle się uśmiałam Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Tusia - padłam i leżę pod krzesłem Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj "wal do sznura" no nie hihihihi Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
tusia, padłam, leżę i wyję ze śmiechu...Lucuś wymiata Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujtusia, padłam, leżę i wyję ze śmiechu...Lucuś wymiata Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujLucjan ishka, Lucjan Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Wczoraj z chłopakiem wybraliśmy się na Kabaret Moralnego Niepokoju do Bemowskiego Domu Kultury w Wa-wie.