0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bo tą książkę to trzeba czytać w odpowiednim wieku, tak max. do 20 lat - wtedy zachwyca
A czy to ważne która książka była lekturą, a która nie?
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj "niedziela palmowa" Vonneguta. a czytałaś "Tabakierę z Bagombo"? Super! Polecam!
"niedziela palmowa" Vonneguta.
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujbo tą książkę to trzeba czytać w odpowiednim wieku, tak max. do 20 lat - wtedy zachwycano miałam tak gdzieś wtedy 15-17 i wydała mi się przegadana... ale może sie nie znałam... Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
I przebrnęłam, aczkolwiek po kilku pozycjach powiedziałam ,że to koniec- Coelho
Natomiast wybitnie nie cierpę Wortona - zupełnie nie rozumiem dlaczego Polskę ogarnęło takie szaleństwo na punkcie jego ksiązek (w swoim kraju nie jest wcale tak popularny) Książki są nudne i ciągna sie jak flaki z olejem
Nie znoszę nie kończyć książek. Wzbudza to we mnie tak wielkie poczucie winy, że czasem budzę się w nocy i myślę: "boszsz, nie dokończyłam Doris Lessing a noblistka"... Naprawdę...
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujI przebrnęłam, aczkolwiek po kilku pozycjach powiedziałam ,że to koniec- Coelhoa wlasnie, Pablo Coehlo - ja padlam po kilkunastu stronach "Alchemika" Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj, zadnej innej popelnionej przez niego ksiazki nie odwazylam sie nawet wziasc do reki...
Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub ZalogujNatomiast wybitnie nie cierpę Wortona - zupełnie nie rozumiem dlaczego Polskę ogarnęło takie szaleństwo na punkcie jego ksiązek (w swoim kraju nie jest wcale tak popularny) Książki są nudne i ciągna sie jak flaki z olejemLubilam drzewiej Whartona (bo rozumiem ze o niego chodzi?) za specyficzna atmosfere jego ksiazek - takie cieplo, jak przy kominku Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj Ale czy teraz bylabym w stanie przegryzc sie przez 'Franky Furbo" na przyklad to nie jestem pewna...