0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
salsa, dzięki :mrgreen: nie wiedziałam, że coś takiego wyszło a uwielbiam mikołajka:)
"Druga plec" Simone de Beauvoir.
ukobiecic.
Cytat: "dagmar"ukobiecic. hmm ciekawe co autorka by na to powiedziala :-P milego wyzwalania sie z okowow meskiej dominacji i i mieszczanskiego rezimu :mrgreen:
właśnie katuję, bo naprawdę się męczę "Serce to samotny myśliwy" McCullers Carson
czytał ktoś te smęty??????
na monitorze bym nie umiala... ja starozytnie wole rozwalic sie z ksiazka i herbatka na kanapie
ja sobie ściągnelam ksiązki i...podrukowalam. Zmniejszylam marginesy, czcionkę etc., zeby mi pożarlo mniej papieru i wydrukowalam bo też nie umiem na monitorze.
na monitorze bym nie umiala... ja starozytnie wole rozwalic sie z ksiazka i herbatka na kanapie ))
ale po jakimś czasie d... zaczyna boleć
tachogti, zuzia, haha, to i ja taka jestem jak Wy:)
to moze zacznij z laptopem spacerowac:)
Rice wciągnęła, tak się 'obudziłam' po dwóch godzinach'.
sonja, tez mi nie wchodzilo, ani wprost ani po kluczu... no niestety Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
sonja, no ja tez, chyba, ze za zupelna glupote sie zabralam , to wywalam od razu,zeby mnie po oczach nie klula Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
kto czytał "Bieguni tokarczuk?