0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A czytałaś jego opowiadania?
dylemat-skonczyc w empiku czy kupic:)
czytalam tylko "wezmisz czarno kure" musze sie zaopatrzyc w opowiadania
Dwanaście krzeseł - Ilf i Pietrow uwielbiam te ksiazke!!!!!! ogladalam tez dwie wersje filmu, ale usmialam sie do lez...polecam:Mistrz i Malgorzata - Bulhakow (moja ulubiona)Zabic drozda - Harper LeeSto lat samotnosci _Marquezacalosc Mendozy wlasnie znalazlam Sekret Hiszpanskiej PensjonarkiIsabelle Allende - szczegolnie Dom duchowuwielbiam Agathe Christie - odpoczynek dla duszyczesto wracam do Mitologii Greckiejpolecam Robert McLiam Wilson "Ulica Marzycieli" jest swietna i duzo smiechu!!!!jezeli kogos interesuje irlandzka mtologia,legendy to przeczytalam niesamowita ksiazke Over Nine Waves - Marie Heaney. Malutenka mysle ze Twojemu mezowi bardzo spodoba sie:)nikt nie wspominal o Arthur Conan Doyle i jego opowiesciach o Sherlock Holmes. swietne sa i bardzo wciagajace!!!!!P.S. Nad Niemnem zmuszona bylam przeczytac i ledwo nie umarlam nad te ksiazka a spalam czesto :mrgreen: :Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj: no i dodam Kapuscinski!!!! przeczytalam wszystko! akurat bylam w Pl kedy w wiadomosciach powiedzieli o jego smierci...plakalam jak dziecko.......ostatnio przeczytalam "Nie mow nikomu" thriller ale byla swietna!swietny jest J.M. Coetzee
polecam Robert McLiam Wilson "Ulica Marzycieli" jest swietna i duzo smiechu!!!!
Nie czytam już całego watku, ale ciekawa jestem, czy było tu już o Zadie Smith?
Cytat: "jo_miekka"Nie czytam już całego watku, ale ciekawa jestem, czy było tu już o Zadie Smith? ja czytałam jeszcze "Łowcę autografów" , a "O pięknie" czeka na swoją kolej:)
Zadie Smith?
A kto Mikołjka lubi?
jo_miekka napisał/a: Zadie Smith?białe zęby czytałam z wypiekami na twarzy:PTo przeczytaj "O pięknie", ciekawam, co rzekniesz.[ Dodano: 30-10-2007, 16:27 ]jo_miekka napisał/a: A kto Mikołjka lubi?ja kocham:)
zkoda mi zaczac czytac bo jak juz rpzecyztam to nie zostanie juz na potem nic:P
czytamy w kółko.
Oprócz tego chyba nigdy nie przeczytałam niczego dwa razy. Chciałabym niektóre przeczytać, ale tak, żeby móc przeczytać jeszcze raz pierwszy raz, tzn. żeby nic nie pamiętać, tylko na nowo... No, wiecie o co chodzi...
The Extremists. malutenka5, można kupić na Wyspie?
jo_miekka, przy Zaułku Łgarza też chichotałam, tylko Autopsja smutna taka... Nie udało mi sie zdobyć natomiast The Extremists.malutenka5, można kupić na Wyspie? Na ebaju ni ma. :-((((Aha Widnokrąg lubię też i Hanemanna, w ogóle małe ojczyzny lubię, aha no i jeszcze Wichrowe Wzgórza no bo przecież ten Heathcliff! Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj ;-)
bo alchemika Sędziwoja załatwił.... grrr!
bo mialam nadzieje ze miedzy nim a Kasia cos bedzie
i jane Austen i siostry Bronte
DLA FANÓW MIKOŁAJKA: Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj./pro...RecommendedBook