0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
przeczytałam Ptaśka, TAto i Spoznionych kochanków
chyba tylko Władca Pierscieni
ja z kolei nie rozumiem również zachwytu nad Coelho, owszem Alchemik podobał mi się bardzo, ale reszta, no Pielgrzym (czy coś tam) to był taki badziew nie do przebrnięcia, to dopiero jest na jedno kopyto .
to strawiłam tylko w kinie i tylko duży ekran i znów..wyłącznie z miłości :-D
a obecnie przezywam fascynacje Coetze Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Dla fanek fantastyki "kuzynki", "ksiezniczka" i " dziedziczki" pilipiuka Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
Dla reszty Lisa See "Milosc Peonii"
tachogti napisał/a: Dla fanek fantastyki "kuzynki", "ksiezniczka" i " dziedziczki" pilipiuka Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zalogujtak, tak, tak! Pilipiuk fajny jest do czytania. A czytałaś jego opowiadania?
Michael Faber "Szklarlatny platek i bialy"
Coś pozyczonego:)
i do tego napisała ja prawniczka, która porzuciła karierę dla pisarstwa i z tego żyje (czyli cos absolutnie wspaniałego dla mnie:) )
ja nienawidze tych ludzi, ktorzy przesiaduja w empikach, leza pod polkami, walaja sie i zalegaja wszedzie i czytaja lizac paluchy cale ksiazki, rozginaja strony, a potem ja musze kopac w polce, zeby znalezc nieruszony egzemplarz, pomimo mojego stylu czytania - jak sobie upaprze to sama, a nie zamierzam wydawac kasy na cos, co ktos ruszal ...
ale przeczytanie 80 stron podchodzi pod wystawanie Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
dltego ostatnio zapotruje sie w matrasie ;P mam tam zreszta 5% zniezki i pracuje nad 10 % Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj
tych misiaczkow, co tam sie rozkladaja z plecakami, robia tlum i gorac, w kurtkach -
czyli ktos idzie ze mna jesc, nie zamawia i zzera mi z talerza - jak nie ma kasy to mu pozycze/kupie/dam/zamowie sama, ale wara od mojego Nie masz uprawnień, aby oglądać tę zawartość. Zarejestruj się lub Zaloguj najgorsi sa ci co mowia "nie nie jestem glodny/a"
zwierzatko_mojej_mamy napisał/a:czyli ktos idzie ze mna jesc, nie zamawia i zzera mi z talerza - jak nie ma kasy to mu pozycze/kupie/dam/zamowie sama, ale wara od mojego najgorsi sa ci co mowia "nie nie jestem glodny/a" o jak ja tego nie znosze:)
[ Dodano: 29-10-2007, 01:06 ] Dzieki niebiosom, ze T, tez lubi i dzisiaj mielismy wieczor z odcinkiem jak Emma idzie na zabojcz hustawke i odcinek ze spoznionym thansgiving i floating heads i adopcja
wszystkie odcinki po iles nascie razy mozemy zrobic bitwe na teksty