Kurczak trochę tajski

Zaczęty przez jo_miekka, 20 Kwi 2008, 17:30:14

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

mi się nigdy nic nie zwarzyło, choć robiłam wieeeele razy a do mistrzów kuchnie nie należę ;)

inkageo

#176
Mi się zawsze sos zwarza, ale się nie zrażam, nie przeszkadza mi to w niczym. W sosie widać przezroczystą warstwę tłuszczu i nitki ściętego białka z mleka kokosowego. Ani raz nie wyszło mi klarowne, a robię tego kurczaka co tydzień, bo uwielbiamy :) Ja dodaję jeszcze ugotowanego na parze brokuła :)
Imagine there is no hate

sonja

Mi się nigdy nie ważyło zwarzyć ;D

mobka

Podbijam, bo szukam inspiracji na obiady ;) Co prawda kurczaka tego zdarza mi sie raz na jakis czas zrobic, ale lepiej, zeby przepis byl na pierwszej stronie, to moze czesciej mnie natchnie ;)

Norka

Jo, ja się tu chyba jeszcze nie wpisywałam, ale to jedno z moich ulubionych dań EVER - robimy przynajmniej raz w miesiącu. Także dziękczynienie :beer:

emcia