kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2379
Moje Szczęście
|
nie rozumiem w takim razie, dlaczego od początku nie mówisz do niego "Aleks"  Mojej Mamy przyjaciółka ma wnuka mieszkającego w Stanach i też nazywa się Alexander  Temat jej samej i jej rodziny w naszych rozmowach przewija się co najmniej 2 razy w tygodniu  Często dzwoni  I od samego początku, a dziecko ma 8 lat oni mówią do niego Aleks i Aluś  Alek to, Aleks tamto, ciągle Alek, Aleks i Aluś  Wiec ja już nie chciałam tak mówić do swojego  Tak na marginesie ja mówię Oluś  Babcia mówi Olek jak się zdenerwuje  A Oluś mi się podoba 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 12:18:51 wysłane przez kasiad »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj"Żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć"
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #100 : Lipiec 28, 2010, 12:14:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Profesor
|
mnie sie bardzoooo podoba imię Aleksander  ale zdobienie Olek, Olo, Oluś Lolek itp już nie Alek też nie Aleks tak i to bardzo 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 12:23:58 wysłane przez salsa »
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
mnie sie bardzoooo podoba imię Aleksander  Aleks tak i to bardzo   Ale nie można tylko Aleksem dziecka nazywać  Trza też miec inne zdrobnienia  A już na Strefie obowiązkowo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Profesor
|
 Ale nie można tylko Aleksem dziecka nazywać  Trza też miec inne zdrobnienia  A już na Strefie obowiązkowo  no własnie jakby było tylko Aleks to bym byla bardzo szczęśliwa bo mnie sie od zawsze podoba Aleksander (brat mojego Taty tak ma na imie) dla ewentualnego potomka, ale w obecnej sytuacji powiedzmy "nazwiskowej" zdrobnienie Olek wyklucza u mnie to imię
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 01:17:02 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 4310
zdezaktualizowany opis...
|
a ja wczoraj wlasnie w tv ogladalam program, w ktorym wsytepowala Ava i czytano ja jako Ewe/Iwe bardziej - takze w sumie nie wiem jak jest poprawnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3020
|
Proszę Was, Aleks to prawie ta sama kategoria co Kewin i Brajan, Alek jest ładnie  Jak to jedna literka zmienia całe brzmienie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1905
|
co do dziwnych zestawien to hitem dla mnie bedzie juz zawsze: Koleta Politacha  u mnie w podstawowce byla taka dziewczyna dlugo nie bylam do konca pewna, co jest imieniem, a co nazwiskiem, ale chyba dwa lata pozniej przyszla do szkoly jej siostra i sprawa sie wyjasnila, bo sieostra byla juz Paulina 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1232
|
co do dziwnych zestawien to hitem dla mnie bedzie juz zawsze: Koleta Politacha  u mnie w podstawowce byla taka dziewczyna dlugo nie bylam do konca pewna, co jest imieniem, a co nazwiskiem, ale chyba dwa lata pozniej przyszla do szkoly jej siostra i sprawa sie wyjasnila, bo sieostra byla juz Paulina  Boskie :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
Proszę Was, Aleks to prawie ta sama kategoria co Kewin i Brajan, Alek jest ładnie  Jak to jedna literka zmienia całe brzmienie.  Dlatego coraz częściej zwracam się do Syna Aleksander 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Profesor
|
Aleksander Smiley wielki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4800
|
Mam prosbe do osob, ktore uzyly tutaj mojego imienia, zeby je wykasowaly albo zostawily tylko pierwsza litere 
|
|
|
|
|
|
Every saint has a past, and every sinner has a future (Oscar Wilde)
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
wielki O tak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Profesor
|
Mam prosbe do osob, ktore uzyly tutaj mojego imienia, zeby je wykasowaly albo zostawily tylko pierwsza litere  ja pisałam tylko ogólnikowo bez imienia Dodany tekst: Lipiec 29, 2010, 11:16:07
O tak  no !  może podbije dla CIebie trochę świata
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2010, 11:16:07 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
no !  może podbije dla CIebie trochę świata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 447
|
Któraś się tu dziwiła jak można nazwać kogoś Ken, a do M do pracowni wczoraj właśnie przyszedł nowy inwestor: pan Ken N. no myślałam, że padnę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3792
invisible
|
mnie by korciło aby się zapytac co tam słychac u Barbie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 538
Staś:) Staś:) Staś:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianna79
Zupelnie nowa wiedźma
|
Któraś się tu dziwiła jak można nazwać kogoś Ken, a do M do pracowni wczoraj właśnie przyszedł nowy inwestor: pan Ken N. no myślałam, że padnę ojciec mojego meza ma na imie Ken (albo Keny)- jest to zdrobnienie od Kenneth. Ja uwielbiam imie Kennedy dla dziewczynki, no ale nie chcilabym zeby do niej wolana tak samo jak do ojca meza. Ja do tej pory nieczesto spotykam kogos z moim imieniem. Ja swoje bardzo lubie i ciesze sie ze moja mama nie postawila na swoim i nazwala mnie Sara 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2010, 02:54:18 wysłane przez adrianna79 »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Kenneth bardzo mi sie podoba (ale swojemu dziecku bym nie dala, nie pasuje do nazwiska i w DE i tak ludzie nie umieja wymawiac th  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elizapj
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 205
http://moje9miesiecy.blogspot.com/
|
w szkole mojej mamy (środowisko lekko patologiczne, śródmieście, rozbite rodziny, pijaństwo etc. etc.) Klaudia, Nikola itp. królują golinda powiedz cos wiecej haha... bo akurat moze wrto wiedziec. to moze byc wskazowka, kt nie rozwaza wiele szukajacych imienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|