kwiaty dla rilli

Zaczęty przez rilla, 24 Kwi 2008, 21:55:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rilla

oto mój pomysł na dzisiaj - ukłon dla dody:)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jeżeli zielony jest zbyt intensywny, to co innego proponujecie? mam dwa tygodnie żeby zamówić bukiet:/ przydałoby się coś wymyśleć

mona_liza

rilla, ja nie widzę bukietu  :(

mary

ja też nie widzę bukietu :(

cumberland

rilla a w jakiej kwiaciarni zamawiasz bukiet??

a no i tez go niestety nie widzę :(

rilla

bukiet kopiowalam z wątku o swiadkowej dody... stad ukłon, wkleiłam jeszcze raz:)

mary

a mnie się lekko mdły wydaje ;)

rilla

mnie się podoba kolor tych storczyków, ale nie wiem właśnie cyz tylko same czy coś dodać...

mary

jesteś ciemną dziewczyną, wydaje mi się, że intensywniejsze kolory bardziej by pasowały. Ale ja się na tym nie znam, więc moja opinia nie jest wiążąca ;)

mayagaramond

Poszukalabym ciemnieszego rozu.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

rilla

hm na tych zdjęciach tak jakoś widać.. mam jasne niebieskie oczy, a włosy zdecydowanie jaśniejsze... tutaj są zdjecia z dodatkowej ble przymeirzalni w Madonnie.

hm kurcze zwariuje z tymi kwiatami|:/

rilla

hm chyba na mikołowskiej, albo w takiej malutkiej na Korfantego.. Pani miła, wiedziałam o czym  mówi.. a już w kilku chciano mi wcinąć kit:) ale dzięki wiadomościom ze strefy się nie dałam...

tachogti

rilla84 ten bukiet co na 1 str wkleilas jakis taki majtkowy  ;) i jak jeszcze mowisz ze Ty jestes "jasniejsza" to sie srodze obawiam ze przeslodzisz troche tym bukietem.. Na mikolowskiej w zaczarowanym ogrodzie? :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

rilla

taki jest plan... ale sama tam kwiatów nie zamawiałam, ale mój kolega poleca...
A ty gdzie zamawiasz?

nie wiem już sama, Panie w kwiaciarniach w ogóle nic nei potrafią zaproponować oprócz roż

gioseppe

bukiet pasuje ale dodaj kilka kwiatów o intensywniejszych kolorach.
nawet taki jak tu.

a może zamiast tych zielonych sterczacych fiutków dasz zielona hortensje? o wiele ladniej wyglada, super komponuje sie z innymi kwiatami + te storczyki (sa okropnie mdle) +kilka ciemniejzszych?  ewentualnie kilka róż herbacianch/ecru do tego?:)
no i albo kalie tak jak tu, albo jedna lilia ;) przez te kalie bukiet robi sie sterczacy
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

rilla

hm nie widzę wersji z kaliami... byłam w kwiaciarniach może 4 i w każdej proponowali storczyk sam, bez dodatków... dlatego mam problem:(

kwiaty-aga

a moze takie storczyki?

rilla

taki mam w swoich zbiorach... kolor róż mi sie nei podoba, w ogóle nie chciałabym róż... muszę zdać sie na Pania w kwiaciarni. To ostatnia rzecz ktorej brakuje mi do ślubu:/

elizapj

Cytat: gioseppe w 27 Kwi 2008, 07:00:37
zamiast tych zielonych sterczacych fiutków dasz zielona hortensje?
hahha te sterczace fiutki jak to zostalo nazwane, to sa irlandzkie dzwonki..odkrylam dzis dzieki maroonbug. bo ja je chce koniecznie do siebie na sale:)
wiec mi sie one podobaja. ale zielone hortensje tez uwielbiam i tez sa w mojej palecie

z wklejonych tu bukietow najabrdziej mi sie jednak podobal srodkowy oraz ostatni od kiwaty aga

anulla

mi by do tej kiecki idealnie pasował taki jaki miała maraxela-wachlarz...mmm....taki hiszpański styl...